За така желаното кулинарно признание в „Черешката на тортата“ следващата

...
За така желаното кулинарно признание в „Черешката на тортата“ следващата
Коментари Харесай

Новата звездна компания в Черешката на тортата

За по този начин мечтаното кулинарно самопризнание в „ Черешката на тортата “ идната седмица ще се борят актрисата с емблематично възприятие за комизъм Мая Бежанска, писателката, разрушила стените на мълчанието – Цветелина Цекова, артистът, прочут като Влади Въргала, момичето с музика в кръвта - DJane Monique и продуцентът, който си приказва с киното на „ ти “– Борислав Чучков. Звездната компания ще сервира на феновете инфекциозен възторг, забавни истории и неустоимо вкусни изкушения, а за безупречното осъществяване на всички предписания ще следи строгото око на кулинарния гуру началник Иван Манчев.

Тон на заниманието и положителното въодушевление в новата седмица ще даде Мая Бежанска с неповторима идея. Тя ще води гостите на странствуване в предишното с вечеря в учебна трапезария. В менюто си, с изключение на типичната за времето храна, Мая ще вложи и щипка артистична полуда, която ще смае останалите участници. Дали ще успее да върне благ спомен у гостите си или те ще изискат да избягат от учебно заведение, ще стане ясно в понеделник.

Щафетата във вторник поема писателката, която основава разкази и за „ Пощенска кутия за приказки “ – Цветелина Цекова. Тя ще посрещне гостите в уютния си дом, където ще подготви елементарни, само че вкусни ястия. В кухнята ще царува безпорядък като при всеки човек на изкуството и макар че не е изцяло уверена в кулинарните си качества, Цветелина ще се възхити на основаните от нея блюда. Когато гостите дойдат, ги чакат дълбоки и стойностни диалози, а музикалният ѝ подарък ще стопли душите им.

Влади Карамфилов – Въргала ще посвети вечерята си в сряда на заемащата особено място в сърцето му Украйна, а двете му чаровни племенници ще оказват помощ за поднасянето на допустимо най-автентично меню. По време на вечерята домакинът ще опише за фамилията си в Украйна и за какво специалността на актьорите е виновна и значима в тежки моменти. Сред тематичните блюда ще попаднат пампушки, борш и вареники, а изненадата на Влади ще изпита шанса на звездната компания.

В четвъртък DJane Monique, която обича да бъде друга и да преплита фолклор в музиката си, ще изненада гостите с достоверни предписания от родния си Северозапад. Момичето с дивата коса ще показва положително кулинарно самочувствие и сочни ястия, в които ще се постарае да не липсва нищо. Моник ще заложи на домашните артикули, само че дали крайният резултат ще се услади задоволително на гостите, следва да стане ясно.

Последният участник за седмицата ще бъде продуцентът Борислав Чучков. Той ще посрещне гостите в своя бохемски дом, в който гостите са постоянно добре пристигнали. Ведрият хазаин ще заложи напълно на импровизацията в своята вечеря, която неизбежно ще докара до проблеми и леки повреди. Въпреки премеждията, Борислав ще сервира забавно меню и десерт с „ обичания “ артикул на началник Манчев, а домашното празненство след вечерята ще постави отговарящ завършек на седмицата.

Кой ще се показа най-добре в новата седмица на „ Черешката на тортата “? Не пропускайте да разберете от понеделник до петък в 20:00 ч. по NOVA.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР