За шеста поредна година започна регистрацията за най-мащабното благотворително бягане

...
За шеста поредна година започна регистрацията за най-мащабното благотворително бягане
Коментари Харесай

Започна регистрацията за Wings for Life World Run 2019

За шеста поредна година стартира регистрацията за най-мащабното благотворително тичане в света. На 5-и май стотици хиляди души по целия свят ще започват по едно и също време в Wings for Life World Run, като по този метод ще допринесат за идеята на събитието - гръбначните болести да станат лечими. Сред страните, които ще се включат в самодейността, за трета поредна година ще бъде и България.

Чрез едноименното приложение всеки може да се включи, без значение от местоположението на която се намира, всички бягаме дружно в един и същи ден и час. По традиция RunBG към този момент са създали първата регистрация за проведено бягане за територията на България - Борисовата градина в София.

Първите 200 участници, които се включат до 10-и февруари, ще получат безвъзмездна тениска с лого на акцията, без значение дали са създали свое проведено тичане, или са се присъединили към към този момент съществуващо на територията на България.

Повече информация за всичко, обвързвано с Wings For Life България, намерете на формалната фейсбук страница.

Бягането е благотворително, като събраните средства се употребяват за проучвания в областта на гръбначните увреждания. През последните месеци беше регистриран забележителен прогрес в търсенето на лекуване за тях с помощта на средствата, дарени в предходните години. Трима души направиха първите си стъпки, години откакто разнообразни произшествия са ги оставили неподвижни, като фондация Wings for Life продължава да поддържа тази планове и през 2019 година

Как да се регистрирате?

За да се причислят към самодейността, искащите би трябвало да изтеглят на телефона си приложението Wings for Life World Run. То е налично за и Android, и за iOS. С регистрацията си, те подаряват минимална такса от 8 евро, само че могат да поддържат акцията и с по-висока сума. Всеки, който желае да способства за идеята, само че няма опция да бяга, може да поддържа акцията на собствен другар с парична сума или да направи подаяние на уеб страницата на Wings for Life.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР