За седем часа новата платформа Threads на Meta, почти пълен

...
За седем часа новата платформа Threads на Meta, почти пълен
Коментари Харесай

Профил в Threads ще бъде изтриван само заедно с акаунта в Instagram

За седем часа новата платформа Threads на Meta, съвсем цялостен клонинг на Twitter, притегли 10 милиона консуматори. Но има едно предизвестие: регистрацията в новата обществена мрежа изисква акаунт в Instagram, само че изтриването на акаунт от Threads води и до унищожаване на страницата в Instagram.

Това е посочено в Допълнителната политика за конфиденциалност на Meta: „ Можете да деактивирате своя профил в Threads когато и да е, само че можете да го изтриете единствено като премахнете акаунта си в Instagram*. Компанията изясни това решение с обстоятелството, че профилът в Threads се смята за неразделна част от Instagram.

Стартиралата преди ден нова платформа е опция на Twitter, който беше платен от милиардера Илон Мъск и доста консуматори гневно отхвърлиха новия ред в обществената мрежа. Съдейки по индикаторите, Threads е най-успешният клонинг на микроблогинг платформата досега. Някои марки са показали интерес към плана, в това число и Netflix, Amazon и Pepsi, които към този момент са стартирали свои страници в уеб страницата. Много от огромните играчи, в това число Гугъл, Apple, Goldman Sachs, Morgan Stanley и Disney, към момента не са тук, само че може скоро да се появят.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР