За съжаление все повече двойки в днешно време имат проблеми

...
За съжаление все повече двойки в днешно време имат проблеми
Коментари Харесай

Какви може са причините някои двойки да не могат да си имат бебе

За страдание от ден на ден двойки в днешно време имат проблеми с продължаването на рода. Дали поради заобикалящата ги среда, или поради некачествения метод на живот – можем единствено да гадаем. Но е реалност, че за някои хора този развой е изпълнен с тъга, обезсърчение, голямо предпочитание, стрес – палитра от усеща преди да реализират най-голямото благополучие.

Както казахме, аргументите за тези проблеми не са една и две, от време на време се дължат и на генетиката. Други аргументи може да са поликистозните яйчници, проблеми с овулацията, туморни формирания, запушени маточни тръби и така нататък Днес ще разгледаме по-подобробно последния проблем, в какво се показва и какво е довело до него.
Коя е главната причина за неплодородие и по какъв начин да я преодолеем
Хламидиите са тихият палач на репродуктивната система на дамата. Болестта протича в голям % от случаите с едвам доловими или без...

Запушени маточни тръби

Според статистиките, запушените маточни тръби са проблем, с който се срещат към 30% от дамите в репродуктивна възраст.

Важно е при индикирането на този проблем да се вземат своевременни ограничения за лекуване.
Запушването на маточните тръби може да бъде отчасти, само че и изцяло.  Ако запушването е отвътре на тръбите, това значи, че яйцеклетката няма да успее да се придвижи до матката, както и сперматозоидите няма да съумеят да доближат до нея. При вероятно оплождане, ембрионът също няма да успее да се придвижи до нея и настава така наречен извънматочна бременност.

Запушването от външната страна на маточните тръби посочва за слепване с други органи. Извънматочната бременност е постоянно срещано събитие, като запушените тръби могат да задържат плода до два месеца, по-късно е допустимо да настъпи скъсване на стената, рисково за здравето на дамата.
Държавата дава сред 12 и 17 млн. годишно за ин витро процедури
През 2015 година бе маркиран следващ спад на раждаемостта - по към момента неофициални данни, с към 6 хиляди са по-малко новородените в срав...

Съществува и друго положение – хидросалпингс, което съставлява инфектиране в едната или двете маточни тръби. В резултат на това в тръбите стартира да се натрупва течност, която възпира проходимостта и ги запушва. Ако казусът не се открие в точния момент, забременяването може да е трудноосъществимо, а даже може да се наложи и унищожаване на едната или двете тръби, което води до вид на зачеване с асистирана репродукция.
Причини за запушването

Причините могат да са най-различни, като се счита, че най-честите са възпаления, зародили наоколо до тръбите и яйчниците. Ендометриозата също се счита за един от причинителите на запушването. В резюме, ще кажем, че най-често до проблеми с маточните тръби и запушването им водят:

•    Неизлекувани възпаления, появили се в яйчниците или маточните тръби;

•    Извънматочна бременност;
•    Хирургични интервенции наоколо до проблематичната зона;
•    Ендометриоза.
До 30 години човечеството няма да се развъжда посредством секс
До 30 години човечеството към този момент няма да има потребност от секс, с цел да се развъжда, счита професор от Стандфордския университет.Ханк Грийли...

Трябва да кажем също, че лекуването на запушените тръби е допустимо, само че успеваемостта му зависи напълно от самостоятелния случай – степен на задръстване, една или две тръби са запушени, възраст на дамата и други

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР