За съжаление все още няма следа от Александър, въпреки усилията

...
За съжаление все още няма следа от Александър, въпреки усилията
Коментари Харесай

Кметът на Перник: Няма следа от Сашко, необяснимо е как човек може да се изпари

За страдание към момента няма диря от Александър, макар напъните на всички. Почти не остана място в планината, което да не е обходено. Това показа в ефира на " Лице в лице " по bTV кметът на Перник Станислав Владимиров  Станислав Владимиров Станислав Владимиров е роден на 30 декември 1978 година в София. Завършил е междинното си обучение в във връзка продължаващата акция по издирването на 12-годишния Александър, който е в неопределеност от петък след разходка в локалната планина Голо бърдо. 

По думите му през днешния ден на територията на община Перник са били тествани няколко водоема и пещера, само че още веднъж без триумф.

Само през днешния ден получихме десетки сигнали от хора, които настояват, че са видели детето, само че се оказаха подправени. Много дни минаха, на открито е студено... към този момент всичко е в Божиите ръце, сподели Владимиров.

Градоначалникът разясни, че в Перник има близо 400 камери и непрекъснато се гледат записи.

На въпрос какво следва оттук-нататък Владимиров отвърна, че сега тече оперативка в полицията, която би трябвало да вземе решение какво ще прави.

Предполагам, че акцията по издирването ще продължи. Просто не е обяснимо по какъв начин е допустимо един човек да се изпари, недоумява кметът на миньорския град.

В умозаключение той изрече благодарности на цялото общество, ангажирано в издирването на детето.

Такава съпричастност и взаимност рядко се вижда. Показахме, че можем да бъдем общество, което може да е сплотено към някаква идея. Надяваме се просто някъде да се е скрил и да е жив, приключи Станислав Владимиров  Станислав Владимиров Станислав Владимиров е роден на 30 декември 1978 година в София. Завършил е междинното си обучение в.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР