За съжаление, подрастващи и пияни рушат всичко в Пловдив. Това

...
За съжаление, подрастващи и пияни рушат всичко в Пловдив. Това
Коментари Харесай

Шефът на Общинска охрана: Подрастващи и пияни рушат всичко в Пловдив

За страдание, подрастващи и пияни разрушават всичко в Пловдив. Това съобщи в Обзорната стратегия на Дарик радио от града на тепетата диреторът на " Общинска защита " Димитър Палашев.

По думите му, вандалските прояви в Пловдив се усилват фрапантно в последните години.

Само за 2022 година чиновниците на " Общинска защита " са издали20 276 фиша, от които 1056 са за паркиране в тревни площи.

" Непрекъснато се чупят на спирки и указателни табели, замърсяват се тепетата и се рисува по скалите, повреждат е фонтаните, барбекютата в парк " Лаута ", обръщат се химически тоалетни, влизат и в шадравана на акведукта, пръскатсъс спреймасите за игра на шах...



Последната вандалска демонстрация е на сцена " Ядрото ", където е счупено ел. таблото и това епредпоставка за произшествия, изключително в дъждовно време.

Наскоро имаше и сборичкване в Градската градина, при което пострада и сътрудник oт общинска защита ", изброи Димитър Палашев.

По думите му, на местата в Пловдив, където има видеонаблюдение, броят на вандалските прояви понижава, само че те са толкоз доста и на всички места, че няма по какъв начин да бъдат обхванати всички.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР