За съжаление или за радост вече 22 години съм в

...
За съжаление или за радост вече 22 години съм в
Коментари Харесай

ДПС: Държавата е оставена на самотек

За страдание или за наслада към този момент 22 години съм в политиката.

Това разгласи в предаването "Беновска пита " по Канал 3 депутатът от Движение за права и свободи Рамадан Аталай. "Скандалите сега не се основават от опозицията. Те се основават от самите ръководещи. Бойко Борисов и ГЕРБ се пробват да угодят на своите съдружни сътрудници в доста случаи, когато това е неприемливо. Аз не желая да разясня държанието и изказванията на Българска социалистическа партия. Искам да приказваме за Движение за права и свободи. Аз също имам персонално мнение за срещата на върха на Европейски Съюз в София, разходките по моста на влюбените на премиера и сочните целувки, само че е несъмнено, че тази среща е триумф.

Премиерът Борисов би трябвало да разбере, че би трябвало да прави всичко за страната и хората. Факт е, че срещата му с Владимир Путин не беше сполучлива. В Движение за права и свободи не сме обсъждали тематиката за предварителни избори, само че неналичието на държавност си проличава от ден на ден. В ГЕРБ има един напън на районно равнище.

Те към този момент нямат нюх по какъв начин ще реагира обществото при избрани обстановки. В държавното управление няма хрумвания, няма сила, няма политики. Държавата се чуди по какъв начин да угоди на националистите. Това е сериозен проблем освен за България, а и за Европа. Държавата някак си е на самотек. Няма безусловно никакви визии ", безапелационен беше Аталай.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР