За реформa в съдебната система много политици говорят, но малко

...
За реформa в съдебната система много политици говорят, но малко
Коментари Харесай

Карадайъ: Много политици само говорят за реформа в съдебната система

За реформa в правосъдната система доста политици приказват, само че малко работят ", сподели ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ при започване на срещата с основния прокурор Иван Гешев, която се организира в зала " Запад " на Народното събрание. Разговорите са по отношение на писмо, което Гешев изпрати до всички депутати от 48-ия парламент по отношение на нуждата от спор за провеждането на правна промяна.

По думите на Иван Гешев без разговор сред управляващите няма по какъв начин да се реализиран резултат. Той добави, че разделянето на управляващите значи и взаимоотношение сред тях.

Мустафа Карадайъ разяснява, че властта и управляващите би трябвало да са в услуга на бизнеса и жителите, а да не са „ бухалка “, както е в последните години. Той добави, че би трябвало да се съблюдават правата и свободите и дружно с това да се ползва законът, а не едното да бъде за сметка на другото.

На въпрос дали има разбор за резултатите от закриването на спецправосъдието - по какъв начин се е отразило на обществото, на правосъдната система и на равнищата на престъпността, насочен от Хамид Хамид, основният прокурор съобщи, че след 10 ноември се чака някакъв прелиминарен разбор за това, което се случва, предаде Дарик.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР