За разум и коректни отношения в армейската общност призова преди

...
За разум и коректни отношения в армейската общност призова преди
Коментари Харесай

Гьонов: Трима платени тролове пускат лъжи, за да прикриват провинциалния начин на управление

За разсъдък и правилни връзки в армейската общественост прикани преди старта на сезона изпълнителният шеф на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов. Той употребява брифинга на алените преди първия пролетен кръг, с цел да разсее неистини и клюки, витаещи в общественото пространство, оповестява уеб сайтът на " алените ".

 Пресконференция на ЦСКА 1948 @@@

Иначе на конференцията участваха треньорът Петко Петков, новите попълнения Кристиян Пешов и Спас Георгиев.

„ Точно трима платени тролове пускат неистини по наш адрес. Всеки знае имената им. Преди ни свързваха с Кирил Домусчиев. Сега надали не ни „ сплотиха “ с Левски, защото Васил Божков се зае с клуба от Подуяне. Нека се знае – наш исторически противник е тъкмо отборът от Подуяне и се надяваме скоро да се срещнем на терена “, изясни Гьонов,

„ ЦСКА е сдружение с идеална цел и всеки член на Сдружението е равнопоставен. Финансирането идва от продажбата на билети продукти, тв права и 13 спонсорски контракта. Плюс дарения от по-заможни почитатели, няма какво да ги крием, те са на всеки наш мач “, разгласи изпълнителният началник на тима.

 Пресконференция на ЦСКА 1948 @@@
Според него слуховете се пускат съзнателно, с цел да се прикрие „ провинциалния метод на ръководство “ в един различен клуб, неналичието на резултати и плачевното положение на стадиона. „ Там се хвалят единствено с направеното в Панчарево, само че то е финансирано от човек, който в никакъв случай няма да даде пари за тролове и сходни акции “, съобщи още Гьонов.

„ Знаем, че преди 3 години част от почитателите на ЦСКА избраха нас, други – тима от „ Армията “, трети – никой, четвърти – никой, само че вървят на мачовете с Левски. Уважаваме мнението на всеки. Добре е пристигнал “, показа още Гьонов.

 Пресконференция на ЦСКА 1948 @@@

Той подсигурява, че ЦСКА 1948 има пореден проект за развиване, който включва офанзива на „ А “ група. В най-лошия вид ще бъде построен отбор, който да нападна директна промоция още идващия сезон “, сподели изпълнителният шеф на клуба.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР