За разрива на отношенията и развода между Анджелина Джоли и

...
За разрива на отношенията и развода между Анджелина Джоли и
Коментари Харесай

Брад Пит за брака с Джоли: 12 години ад

За разрива на връзките и развода сред Анджелина Джоли и Брад Пит се приказва към този момент година, само че в пресата не престават да се появяват нови детайлности за брака на холивудските артисти.

Според таблоида Star, които се базират на благонадежден източник, Пит горко съжалява, че се е обвързал с Джоли и назовава взаимния им живот „ 12 години от пъкъла “. Веднага потеглиха и аналогиите със заглавието на кино лентата „ 12 години иго “, в който Пит играе една от функциите.

„ Този романс беше жертван още от началото заради непрекъснатите драми. Не ги свързваше нищо друго с изключение на положителния секс. Те непрестанно проучиха държанието си със фамилния терапевт, само че и това не оказа помощ “.

Изданието отбелязва, че разводът е най-очевидното решение на всички проблеми.

„ Джоли не обърна внимание на брачна половинка си, а единствено на децата. Бракът беше просто ужасяващ “, добавя източникът.

Анджелина Джоли и Брад Пит се разделиха през септември 2016 година Според една от версиите, актрисата изиска бракоразвод, откакто брачният партньор ѝ вдигнал ръка към осиновения си наследник Мадокс. По-късно стана известно, че Пит неведнъж е злоупотребявал с алкохол.

Сега актьорите живеят настрана един от различен и се пробват да подобрят живота си.

tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР