За разлика от останалите книги за кралското семейство, написани от

...
За разлика от останалите книги за кралското семейство, написани от
Коментари Харесай

И братът на Кейт Мидълтън - с автобиографична книга

За разлика от останалите книги за кралското семейство, написани от любопитни създатели и кралски " специалисти ", " Резервният " на принц Хари се оказа казус. Не поради разкритията в нея, а поради обстоятелството, че получаваме книга, написана от член на кралското семейство.
 Джеймс Мидълтън и следващата му фотография с кучетата, до момента в който сестра му Кейт Мидълтън се възвръща от интервенция
Какво прави Джеймс Мидълтън, до момента в който Кейт се възвръща от интервенция

Прекалено ангажиран със личния си бизнес

Тази година ще се появи и друго заглавие, чийто създател е човек, тясно обвързван с кралското семейство. Джеймс Мидълтън, братът на Кейт - сегашна принцеса на Уелс, е оповестил публикуването на записките за септември 2024 година

Крал Чарлз и околните му обаче няма от какво да се тормозят - книгата на Джеймс е отдадена на обичаното му куче Ела, помогнало му да се оправи с депресията и да срещне брачната половинка си Ализет Тевенет, преди да почине през предходната година.

Meet Ella: The Dog Who Saved My Life ( " Запознайте се с Ела: кучето, което ми избави живота " - от англ.) ще опише детайлности от общия живот на Мидълтън с кокершпаньола, който той осиновява, когато е 20-годишен.

" Ела беше до мен в доста от най-важните моменти в живота ми, в това число на запознанството ми с Ализе. Синът ни Иниго се роди, откакто Ела беше умряла, и не може да я види, само че за мен е значимо той да знае всичко за нея ", споделя Джеймс пред Tatler.

" Ела беше доста повече от куче - част от мен, същински приятел, най-близкият ми другар и постоянно мой терапевт ", добавя той. Meet Ella: The Dog Who Saved My Life от излиза на 26 септември тази година.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР