За разлика от Кейт Мидълтън, която изчака повече от месец,

...
За разлика от Кейт Мидълтън, която изчака повече от месец,
Коментари Харесай

Точно в 4 думи - отговорът на Чарлз III за лечението на рака

За разлика от Кейт Мидълтън, която изчака повече от месец, преди да заяви за онкологичното си заболяване пред обществеността, крал Чарлз беше открит през цялото време. Още след поставената диагноза през февруари тази година той приказва намерено за нея.
 Крал Чарлз след лекуването на рака на простатата - назад към обществените задължения
Чарлз зарадва всички

Какво следва в идващите седмици

А при започване на седмицата от Бъкингамския замък оповестиха, че 75-годишният монарх се завръща към обществените си задължения. И напълно неслучайно първият подобен е в онкологичния център към Университетската болница в Лондон.

Чарлз дружно със брачната половинка си Камила се срещнаха с лекари и пациенти в Macmillan Cancer Centre, като кралят не пропусна още веднъж да означи значимостта от ранна диагностика на раковите болести.
 Снимка 663290

Той поговори дълго с пациентите в отделението за химиотерапия. Именно там беше запитан по какъв начин върви и личното му лекуване. " Добре съм. Много благодаря ", отвърна крал Чарлз, представен от Express.
 Снимка 663289

Докторите му разрешиха да се върне към нормалните си отговорности, макар че към момента не е преборил изцяло заболяването. Всъщност часове след визитата си в Университетската болница отиде да направи следващата си процедура.

От 30 април кралят е патрон и на поредна организация за проучване и предварителна защита на рака - Cancer Research UK. Сред останалите са Macmillan Cancer Support, Marie Curie Cancer Care и Breast Cancer Now.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР