За разлика от други години, когато автомобилният живот замираше през

...
За разлика от други години, когато автомобилният живот замираше през
Коментари Харесай

Технологично чудо: Новият Audi A8 ще предлага масаж на...

За разлика от други години, когато автомобилният живот замираше през летните месеци, в този момент има извънредно огромна интензивност. Илон Мъск си хвърля „ бомбите ” в Twitter, че стартира производството на Model 3, само че новината до този миг е Audi A8. Този модел ще е едно софтуерно знамение, а за това приказва фактът, че ще е първият сериен автомобил, предлагащ Ниво 3 на самостоятелност. Това ще рече, че автомобилът ще може независимо да форсира, завива и маневрира при скорост до 60 км/ч. Но за това занапред ще се написа. Сега на дневен ред е следващият тийзър на модела, който ще бъде показан на 11 юли в Барселона. От късото видео излиза наяве, че пасажерите на задните седалки ще могат да се радват на функционалност за масажиране на стъпалата на краката си.

Между задните седалки ще има сензорен панел (по сходство на Серия 7), с който пасажерите ще могат да ръководят избрани функционалности в салона. Една от тях ще е въпросната масажна функционалност, която е вградена на гърба на предните седалки, където пасажерът ще може да подпира краката си за релаксиращ масаж на ходилата.

Друга забавна оригиналност във флагмана А8 ще бъде функционалността за независимо паркиране в лимитирани пространства. Подобна функционалност има е „ седмицата” на BMW.

Моделът ще бъде оборудван и с „ умно” адаптивно окачване, което ще може да се приспособява към всяка съответна грапавина на пътя. Инженерите на компанията настояват, че това окачване ще изключи изцяло всевъзможни трептения и разклащания в интериора.

Източник: vesti.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР