За програмния период 2014-2020 г. за община Макреш не е

...
За програмния период 2014-2020 г. за община Макреш не е
Коментари Харесай

Цветан Цветанов към жителите на община Макреш: Убеден съм, че в неделя ще гласувате за бъдещето на общината

За програмния интервал 2014-2020 година за община Макреш не е направено нищо. Това значи пропуснато време. Затова в този момент е значимо да приказваме за сегашното и за бъдещето. Това съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила по време на предизборна среща в село Раковица, община Макреш.

На нея Цветанов поддържа претендента на ГЕРБ за кмет на община Макреш Николай Ненчев за частичните локални избори, планувани за 20 май 2018 година В срещата участваха още регионалният шеф на Видин Албена Георгиева и общинският началник на ГЕРБ-Макреш Иван Вълчев.



„ Общинският кмет е този, който може да развие дребните обитаеми места. ГЕРБ поддържа общините без значение дали са дребни или огромни “, сподели Цветанов. Той бе безапелационен, че няма да приказва срещу съперниците на претендента на ГЕРБ. „ Ако позволите купеният избор да реши изборите, нищо положително няма да се случи в община Макреш. Ние сме тук при вас с протегната ръка “, акцентира Цветанов.

„ Важно е, когато един кмет поема ангажимент да си слага и период за осъществяването му. Така ще може след това да се регистрира на хората “, посочи зам.-председателят на ГЕРБ.

Цветанов разяснява, че общините с опълчване не се развиват. „ Просперитет е вероятен единствено с обща работа. Вярвам, че всеки един от вас ще бъде оптимално стимулиран да даде своя избор в неделя за най-достойния претендент. За мен това е Николай Ненчев “, уточни той.



„ Вие сами би трябвало да решите по какъв начин желаете да живеете отсега нататък. Ако ви харесва какъв е бил животът тук последните 70 години, може да изберете това, което е било до в този момент. Но в случай че желаете да изберете работещ човек, с ново мислене, който има поддръжката на най- виновната партия в страната - партия ГЕРБ, изберете Николай Ненчев “, обърна се към жителите на община Макреш Владимир Тошев – депутат и регионален координатор на ГЕРБ-Видин.



На собствен ред Николай Ненчев благодари на ГЕРБ за поддръжката. „ Когато зад един претендент за кмет има мощна и виновна партия, тогава смяната е допустима, тогава общината може да се промени “, безапелационен бе той.



В края на срещата Цветан Цветанов пое ангажимент ПГ на ГЕРБ да подари 5 000 лева за ремонт на църквата в с. Раковица, която е затворена. Храмът е на повече от 80 г.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР