За проблемите с ерекцията или еректилната дисфункция има разнообразни причини.

...
За проблемите с ерекцията или еректилната дисфункция има разнообразни причини.
Коментари Харесай

7-те домашни средства, които подобряват ерекцията

За проблемите с ерекцията или еректилната дисфункция има разнородни аргументи. Тя визира както по-възрастни, по този начин и по-млади мъже. С подобаваща диета и държание може да подобрите здравето на кръвоносните си съдове, а оттова – да увеличите притока на кръв към пениса. Ето кои 7 домашни средства се грижат за по-твърда ерекция.

1. Тиквени семки

Вече се уверихте въз основа на шамфъстъка, че аргининът е доста специфична аминокиселина. Все отново най-големите количества аргинин се съдържат в тиквеното семе. Освен че доставят организма с потребни минерали, като цинк и магнезий, семките на тиквата се грижат и за по-твърда ерекция, защото аргининът усъвършенства притока на кръв към тъканта на пениса. Следователно шепа тиквени семки дневно оказва помощ освен за насищане на глада. 

2. Пшенични кълнове

Изследване на Миланския университет от 2017 година посочило, че пациентите с еректилна дисфункция имат доста по-ниски стойности на аминокиселините цитрулин и аргинин от здравите мъже. Недостигът на тези субстанции, които се преобразуват в съдоразширяващия азотен моноксид, може доста да усили риска от проблеми с ерекцията. И тук на помощ се притичат пшеничните кълнове. Тъй като съдържат огромни количества както цитрулин, по този начин и аргинин, с тяхна помощ улучвате с един патрон два заека. Освен това пшеничните кълнове са добър източник на баластни субстанции и минерали, като да вземем за пример желязо. Поръсвайте салатата с тази супер храна и ще се уверите в нейните потребни свойства.

3. Шафран

Подправките имат огромно въздействие върху нашето здраве, както го е потвърдила в негативен смисъл солта. Обратен образец е екзотичният шафран, който съгласно учените може сполучливо да противостои на еректилната дисфункция. Това потвърдило проучване върху 173 мъже, на които или давали подправката орално в съсредоточена форма, или непосредствено намазвали пениса с етерично масло от шафран. За разлика от плацебото и двата метода довели до значително повишение на еректилната дарба. Като вероятни аргументи се показват укрепващите нервите, както и антиоксидантните и противовъзпалителни свойства на шафрана. Ето за какво за в бъдеще не се скъпете да си набавяте тази чудотворна фалшификация.

4. Силови тренировки

Спортът е освен здравословен, само че някои типове оказват помощ и за възстановяване на ерекцията. Такива са силовите тренировки със или без уреди. Редовните извършения за създаване на мускулна маса покачват равнището на тестостерона. Ниската стойност на този мъжки хормон може да докара до разграждане тъканта на кавернозното тяло. За да се радвате на по-твърда и продължителна ерекция, добре е минимум два пъти седмично да упражнявате повдигане на тежести.  Ако имате някакви подозрения по отношение на здравето на въпросната тъкан, елементарно ще ги потвърдите или разсеете, като се прегледате с ултразвук.

Още 3 сигурни средства за възстановяване на ерекцията четете ТУК.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР