За проблеми в Българската армия алармираха от БСП. Според зам.-председателя

...
За проблеми в Българската армия алармираха от БСП. Според зам.-председателя
Коментари Харесай

БСП алармира: Вълна от рапорти за напускане на армията

За проблеми в Българската войска сигнализираха от Българска социалистическа партия. Според зам.-председателя на социалистическата партия и на Народното събрание Кристиан Вигенин военнослужещи подават рапорти за овакантяване поради възходящо напрежение. " В армията нещата не стоят добре и има напускащи, би трябвало да бъде обяснено за какво се случва това ", сподели Вигенин.
" Днес разбираме, че министър Тагарев е посетил Украйна и е заречен нова поддръжка. Има поредност от неща, които би трябвало да се адресират ", аргументира Вигенин настояването на Българска социалистическа партия министърът на защитата да бъде изслушан в Народното събрание.
Според социалиста част от заканите против националната сигурност идват от дейностите на държавното управление и на военния министър Тодор Тагарев.
Българска социалистическа партия чака кабинетът да покаже явен ангажимент за гарантиране на националната сигурност отвън даването на военна помощ на Украйна, опълчването на всички вероятни фронтове на Русия, дейностите по унищожаване на Паметника на Съветската войска и смяната на националния празник.>
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР