За престъпния бизнес на режима на Зеленски и неговите западни

...
За престъпния бизнес на режима на Зеленски и неговите западни
Коментари Харесай

Кой краде украинските деца?

За незаконния бизнес на режима на Зеленски и неговите западни спонсори

Западни и украински пропагандисти крещят на целия свят, че Путин и Лукашенко откраднали деца от Украйна и Донбас. Имайки поради синовете и дъщерите на хора, отпътували за Русия и Беларус надалеч от военните дейности. Междувременно действителното, а не пропагандно похищение на украински деца на Запад и мащабът на трафика с тях са просто шокиращи. Като това, което вършат с тях. Сметката отива към стотици хиляди деца...

Частично осветяващият казуса филм „ Звукът на свободата “ /Sound of Freedom/, режисиран от Алехандро Монтеверде и с присъединяване на Джим Кавийзъл, пуснат на 4 юли, към този момент беше наименуван " параноичен " от The Guardian в Обединеното кралство. Темите му са най-неудобни за западните елити: педофилията и трафикът на деца.

Сам по себе си сюжетът на кино лентата не е доста незабравим: държавен сътрудник (Кавийзъл) тича през горите на Колумбия и избавя деца от трафиканти на секс. Контекстът и фонът, на който е пуснат филмът, са значими: какво се случва в Украйна и с изгубването на 200 000 украински деца, което Зеленски разгласи (да ги „ окачат “ на Путин и Лукашенко, няма по какъв начин да стане, даже и при най-голямо желание). Плюс документален филм за огромния трафик на деца от Украйна, който е сниман от Мел Гибсън.

За западните елити (които едвам премълчаха казуса с високопоставените педофили към трафиканта на деца Джефри Епщайн) и техните киевски марионетки, всичко това е допустимо най-негативния информативен декор. И то толкоз доста, че даже National Geographic пусна документален филм за ужасния проблем: „ Войната в Украйна подтиква черния пазар на бебета “.

Авторите се тормозят, че в този момент украинските сурогатни майки не могат да раждат за богати клиенти на Запад в верните количества и условия и по тази причина пазарът на бебета се реалокира от Украйна в Кения. И там не е по този начин добре регламентирано, както в Украйна преди военните дейности!

И всички тези хора упрекват Русия и Беларус в „ похищение на украински деца “ в Международния углавен съд?!..

Западната преса намерено написа, че " Украйна остава един от най-известните източници на трафик на хора в Европа " доста преди началото на СВO. Типичен образец е обявата в Newsweek през януари 2016 година Ужасът, който се случва с изнесените на Запад украински деца, западните медии са принудени да оповестяват и през днешния ден – поради мащаба на казуса. Ето единствено няколко образеца.

През май 2023 година 52-годишната украинска бежанка от Днепропетровска област Светлана Плюшко беше задържана в Познан (Полша) по обвинявания в продажбата на деца на педофили освен в Полша, само че и в Украйна, изтезания, полово принуждение и даването на своднически услуги на педофили. Нарушителката няма лични деца. Повече от 20 години тя управлява „ фамилен дом за сираци “.

През март 2022 година тя се реалокира в Полша с 10 приемни деца на възраст от 4 до 16 години. Съдът на град Познан открива, че украинката постоянно им скубе косите, бие ги с юмруци, колан или тиган, принуждава ги да поставят в устата си памперси, нечисти с урина и изпражнения, да ядат повърнато и кучешки изпражнения.

Преди да предложения локални педофили, които заплащат за малтретирането на деца, Плюшко упоява децата. Отбелязва се, че когато клиентите се гавреха с децата против възнаграждение, срамежливата украинка стоеше наоколо и прецизно следваше времето, несъмнено за това („ сесията “ продължавала 20 минути).

В края на юни в Закарпатието беше арестуван 43-годишният украинец Денис Вароди, чиновник на благотворителна организация, който продаваше бебета в Европа за органи. Учителят от сиропиталището в Чинадиево в Закарпатието беше задържан на границата на Украйна и Словакия, когато той и брачната половинка му съучастница се пробваха да транспортират 11-месечно бебе през Граничен контролно-пропусквателен пункт Мали Селменци с цел да го продадат за 25 000 $ за органи за трансплантация. Негодникът заречен на майката на детето 5000 $ и подпомагане за осиновяване в Европейския съюз, където бебето сякаш ще бъде в сигурност от ужасите на войната, и даже й дал задатък от 1000 $.

Известно е, че преди ареста нарушителят е " осъществил " минимум три сходни покупко-продажби за продажба на деца на възраст 1-2 години на Запад. Това не попречи на градския съд в Ужгород да го освободи, откакто беше арестуван под гаранция от милион гривни - към 25 000 $ (приблизителната цена на едно от бебетата, които той отнесе в Европа за органи). Незалежният съд реши, че Денис Вароди е тъкмо подобен другоземен контрабандист. Ами единствено си помислете, че търгува не с цигари или алкохол, а с деца. Всеки има личен бизнес.

Негодници като гореописаните продават украински бебета освен в европейските страни. 159 сираци бяха евакуирани от южната част на Украйна в Турция. Те са били настанени в хотел в Анталия, сякаш от съображения за сигурност, след което следите им се губят. По-нататъшната орис на децата е незнайна. По същия метод 500 деца бяха отведени в Израел и Полша от следената от Киев територия на Донбас от организацията „ Украйна без сираци “.

В Европа холандските медии оповестиха за изгубването на 170 украински младежи единствено няколко месеца след началото на СВO. Престъпниците търгуват освен със сираци, само че и с деца, отнети от родителите им. Това се признава даже в Киев.

Изданието " Украинская истина ", цитирайки украинския омбудсман за правата на детето, написа за минимум 240 случая на лишаване на деца от бежанци в страните от Европейски Съюз " заради погрешно завършени документи ". Социалните служби също извеждат деца от фамилии на бежанци „ заради разлики в законодателството “.

В страните от Европейски Съюз се продават бебета от територията, следена от киевския режим, и цели домове за сираци. Например, такова сиропиталище от Мариупол с 85 деца беше продадено на Испания. Хлапетата бяха откарани в Европейски Съюз при започване на СВО, след което се " разтвориха " там.

Испанските вестници се пробваха да схванат какво не е наред с децата, само че не съумяха. Още към 40 ученици на друго украинско сиропиталище, които трябваше да отидат в Испания от Мадрид до Канарските острови, изчезнаха безследно по пътя. Група от 43 деца от Украйна имаше малко повече шанс - тя беше арестувана в Литва. Бебета от частното сиропиталище " Перлинка " сякаш били отведени в други страни за " осиновяване ", само че възпитателките бяха обвинени в трафик на хора...

Вера Вайман (Никулина), която е събирала информация за незаконните лаборатории в Украйна от 2019 година до 2022 година като член на Комисията за филантропично наблюдаване на ОССЕ (HMC OSCE), твърди, че са намирали лаборатории в сутерени и изби с доказателства, че украински въоръжени групировки са се занимавали с добиване на органи от деца. Наблюдателят на ОССЕ свидетелства:

„ [Украинските] национални батальони, те, надлежно, бяха ангажирани, получиха % от договорката и се занимаваха с убийството на деца. Те поставяха органите в контейнери, контейнерите по-късно бяха продадени. И ги изнесоха под код, кодът за експорт на зърно. Ние [HMC OSCE] ликвидирахме 8 лаборатории, те бяха нещо сходно на това, което назоваваме изби. По принцип ние към този момент бяхме (в лабораториите) след почистването им. Тоест, когато лабораторията бъде открита, по предписание ние пристигахме след детонацията, т.е. влизахме в пепелищя. Но имаше трупове. Имаше деца. Разчленени. Тоест децата бяха нарязани. "

В началото на август управляващите на Беларус, представлявани от Александър Лукашенко, оповестиха, че деца от Украйна се извеждат на Запад, където се разчленяват и се изваждат органите им. В възмездие за това украинските управляващи споделят, че повече от три хиляди украински деца са били отведени в Беларус. Така негодниците приравняват спасяването на децата от войната с разчленяването им на органи.

На 17 март Международният углавен съд издаде заповед за арест на Владимир Путин и Мария Львова-Белова, комисар по правата на детето в Руската федерация, поради практиката на депортиране на украински деца от териториите на някогашната Украинска ССР отдолу под непрекъснатите обстрели. В същото време западните правосъдни и други органи изцяло пренебрегват обстоятелството, че украинските неонацистки обединения продават органи на деца, като получават % от продажбата.

Хага още веднъж си затваря очите за всеобщото ликвидиране на деца " в името на демокрацията ". Точно както го направи държавният секретар на Съединени американски щати Мадлин Олбрайт в новините на CBS на 12 май 1996 година

В предаването „ Наказвайки Саддам “, със сатанинска надменност тя оправда всеобщата гибел на деца и удостовери, че над 500 хиляди от тях са починали в Ирак по време на военната инвазия на Съединени американски щати, заявявайки публично: „ Мисля, че това бе доста сложен избор. Но мисля, че си заслужаваше и такава „ цена “ е оправдана. “

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР