За премиерата на дългоочаквания Барби ще трябва да почакаме още...

...
За премиерата на дългоочаквания Барби ще трябва да почакаме още...
Коментари Харесай

На Сърша Ронан не ѝ провървя

За премиерата на дълго чакания " Барби " ще би трябвало да изчакаме още... значително. Тя е планувана чак за юли следващата година, само че пък положителната вест е, че в това време ще ни се отдават благоприятни условия да научаваме по нещо любопитно за фотосите на кино лентата.
 Райън Гослинг, Марго Роби и какъв е хонорарът на актьорите за функциите на Барби и Кен във кино лентата
Колко ще получат Райън Гослинг и Марго Роби за функциите си в " Барби "

Още една тайнственост отколо кино лентата е разкрита

Като да вземем за пример това, че за Сърша Ронан обаче новините не са положителни. За страдание актрисата е останала без роля в " Барби ". Това е удостоверила самата тя, разкривайки и повода. Оказва се, че натовареният ѝ график ѝ е попречил да се появи в идния филм на режисьорката Грета Гъруик, написа Entertainment Weekly.

" Трябваше да имам епизодична роля, тъй като пребивавам в Лондон и те снимаха там ", изяснява Сърша. И споделя, че даже е трябвало да изиграе още една Барби. Не се и съмняваме, че разочарованието ѝ би трябвало да е било огромно. С повече Барби-та и на нас несъмнено ни звучи по-интригуващо.

Сърша Ронан обаче наподобява не се е примирила с провалената концепция да взе участие във кино лентата и е направила още един опит да се вмъкне в продукцията. За задачата към този момент се е свързала с Грета Гъруик и Марго Роби (актрисата, която влиза в основната роля на Барби). И очевидно опитът на Сърша в действителност е много обезверен, защото в изпратеното до тях известие тя загатва, че би се съгласила даже и единствено да би трябвало да мине пред навалица като декор.
 Марго Роби, Райън Гослинг,
Марго Роби и Райън Гослинг още веднъж дружно

Какво следва след " Барби "

Е, въпреки всичко, надяваме се, че опция и за освен това, ще има. След появяването на слуховете, че за Сърша Ронан и Дуа Липа също са измислени функции в " Барби ", присъединяване им във кино лентата беше съвсем несъмнено. Дали в последна сметка ще ги забележим в розовия свят на Барби за огромен екран, занапред следва да разберем.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР