За премиера ще бъде добре това да се докаже пред

...
За премиера ще бъде добре това да се докаже пред
Коментари Харесай

Марешки: Премиерът да докаже пред хората, че записът с него е фалшив

За премиера ще бъде добре това да се потвърди пред хората, дай боже да е подправено, тъй като смятам, че не е обикновено подобен разговор, няма човек, на който да му хареса, това което чува в този запис. Надявам се това да не е истина, както министър председателят твърди, че е подправен.
Това сподели Веселин Марешки за записа, който се появи с гласа на Борисов.

Няма право човек с невисок морал, който преди този момент в различен запис е махленски, че устройвал жена си, опитвал се да стъпква нещо, той да бъде представител на тези неща. Трябва да има някаква равнопоставеност и някакъв морал, когато излизаш и казваш нещо, би трябвало да мислиш ти какво си правил, имаш ли право, самият ти чист ли си. Оставяме кой крал, нали разбирате, че мандатът свършва, хората не живеят добре, и на президентът мандата свършва, нищо хубаво не се случи по време на неговия мандат, сподели още Марешки.

Нека забележим дали ще има избор на съмнение към държавното управление от Българска социалистическа партия, да забележим претекстовете, тогава ще решаваме дали да подкрепим възможния избор, сподели още Марешки пред bTV.

Не бихме споделили, че по време на прехода някой може да излезе с чисто лице и да приказва по тематиката за корупцията. Анкетна комисия, която да проверява корупцията в целия преход, с две ръце сме за нея. Всеки един сигнал за корупция и разобличаващ се, би трябвало да бъде разследван от прокуратурата, добави Марешки.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР