За председателят на партия Воля Веселин Марешки мотивите на вота

...
За председателят на партия Воля Веселин Марешки мотивите на вота
Коментари Харесай

За Марешки мотивите на вота за недоверие са смешни

За ръководителят на партия " Воля " Веселин Марешки претекстовете на вота за съмнение са " смешни " . Дебатът е неправилен и безсрамен, и без хрумвания и е загуба на време, разяснява той пред Българска национална телевизия.

Марешки изясни, че са решили да не вземат участие в този към този момент 30-годишен театър на ръководещи и съпротива, които разиграват и се сменят през годините и в никакъв случай нищо не правят. Нямат роля в този цирк, счита той и дефинира партията си като опция на статуквото.

 Движение за права и свободи поддържат вота,
Движение за права и свободи поддържат вота, " Воля " слуша причините

Ако изкарат нещо действително, може да преосмислим решението си, съобщи Марешки

" Некадърници има на всички места, във всяко стадо има мърша , ние поради един министър или вицепремиер , който дава отговор за тематика " Сигурност " няма по какъв начин да тласнем страната в безпорядък и в безсмислено явяване на избори, тъй като към днешна дата поради псевдоалтернативи, които излъгаха хората, тъй като след година и половина, откогато Българска социалистическа партия са спечелили президентските избори, нещо хубаво да се е случило в страната ", изясни Марешки поддръжката си за държавното управление и гласуването срещу вота на съмнение.

Според него казусът в страната е, че нищо не се случва и това са подправените други възможности , " кресливите политици , които нищо не правят - аз няма да се тормозя да ги споделям, да вземем за пример такива като Каракачанов, като Корнелия Нинова , които нищо хубаво не правят за България, само че единствено мислят за своите рейтинги ".

 Каракачанов не е виждал толкоз комичен избор
Каракачанов не е виждал толкоз комичен избор

Така и не стигнал до черната директория с причините си

По отношение на тематиката сигурност, той разяснява, че " хората, които работят в Министерство на вътрешните работи са в това положение , тъй като всичките ей такива хора са се изреждали през годините, нищо хубаво не са свършили за работещите в Министерство на вътрешните работи , с цел да може те пък да свършат нещо положително за всички българи ".

на Съвета на Европейски Съюз Марешки изясни, че държавното управление си е свършило добре работата по тематиките, които си е избрало, само че пита " какво стана за България ". Той добави, че към момента ядем храни с по-ниско качество, хората не престават да мизерстват, не престават да ги ограбват , по тази причина съгласно " Воля ", тематиката е тябвало да бъде за двойния стандарт, за стандарта на живот в Централна и Източна Европа .

 Борисов: Да ви е честита алтернативата Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи, в случай че желаете
Борисов: Да ви е честита алтернативата Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи, в случай че желаете

Така министър председателят пояснява вотът на съмнение
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР