За празника на Бургас днес ще има повече сцени. Бургазлии са

...
За празника на Бургас днес ще има повече сцени.
Бургазлии са
Коментари Харесай

Бургас празнува


За празника на Бургас през днешния ден ще има повече подиуми.

Бургазлии са наваксват времето на коронавирус, когато това беше лимитирано, счита кметът Димитър Николов  Димитър Николов Димитър Николов е български икономист и политик, кмет на Община Бургас от 2007 година. Той е роден, осведоми БНР.

„ Няма ден, в който да не се чуват песимистични нотки, свързани с  рецесия, война, енергоносители. Въпреки всички тези тревожни сигнали през последните месеци ние имаме мотив да честваме, тъй като животът е един, хората си обичат града и аз имам вяра, че макар не до такава степен устойчивата метеорология, ще излязат и ще поддържат града си и ще бъдем дружно на площад „ Атанас Сиреков “, когато вършим дружно огромната фотография на именниците, ще бъдем дружно на площад „ Тройката “ и на всички риболовен и морски пристанища ", съобщи Николов.

Бургас продължава да залага на тактиката от последните години-градът да се обърне към морето. Планове по рационализация и уголемение на морската инфраструктура имаме доста, само че опциите ни са по-ограничени като се има поради, че не са стартирали оперативните стратегии. Димитър Николов  Димитър Николов Димитър Николов е български икономист и политик, кмет на Община Бургас от 2007 година. Той е роден показва: „ Желанието ни беше да разтеглим и публичната зона на самото централно пристанище, трябваше към този момент да е построена и новата лодкостоянка, която се намира на Бункера. В бъдеще сме замислили още една, която е в зоната на квартал „ Победа “, тъй като няколко пъти се получи напрежение сред млади риболовци и притежатели на лодки в Крайморие-там са незадоволително местата, а тя е най-близката до комплекс „ Меден рудник “ и се постанова да мислим за нещо наоколо до самия жилищен комплекс.

На Ченгене скеле следва втори стадий за уголемение и развиване, би трябвало да се награди и лодкостоянката на остров Света Анастасия, отбелязва градоначалникът.

Николов дефинира като „ съвършен “ плана за 7 магазия, който е в пъти по-голям от 1 и там са планувани места за просвета, обучение и развлечение. Бургас съумя в оптималната степен да се възползва и да продължи своите планове.

За празника кметът на Бургас пожелава:

„ Моето обръщение към моите съграждани е да бъдат доста здрави, да намират повече мотиви да се усмихват и да бъдат с околните и приятелите си. И може би това е смисълът и духа на Никулден-Никулден събира! Да имаме вяра в положителното и с вяра да погледнем към идната година. “
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР