За пръв път в живота си звездата на Ара поп

...
За пръв път в живота си звездата на Ара поп
Коментари Харесай

Алисия направи избор, който вбеси феновете й

За пръв път в живота си звездата на " Ара " поп фолк фурията Алисия реши да избере любовта пред кариерата си.

Бившата на Ники Михайлов, Валери Божинов и Бирмата внезапно понижи участията си, откогато се залюби с нов тайнствен паралия. Изпълнителката е хлътнала до уши по новия си. С него изкара повече от две седмици на тузарския гръцки остров Миконос. Гаджето на певицата даже кръсти една от лодките си на нея. Мъжът до Алисия желае тя да му отделя цялото си време и внимание и е доста ревностен към обичаната си.

Алисия към този момент срещна сина си Валери-младши с избраника си. Тримата сега са още веднъж на Миконос, където половинката на Алисия има голяма къща на брега на морето.

Затова певицата е понижила фрапантно участията си, макар че в този момент е разгарът на сезона. От началото на месеца брюнетката има епизодични изяви на сцената, които се броят на пръстите на едната ръка. Предни години Алисия се спукваше от работа през лятото. Тя работеше без отмора в жежкия сезон. Сега е друго. Фолкаджийката избира връзката пред кариерата. За новия на Алисия не се знае съвсем нищо. Освен че е доста богат и е на годините на певицата. Връзката им е от няколко месеца.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР