За пръв път Олег Навални бе обявен за издирване през

...
За пръв път Олег Навални бе обявен за издирване през
Коментари Харесай

Русия обяви за издирване брата на Навални

За пръв път Олег Навални бе разгласен за търсене през януари 2022 г.  През февруари 2022 година Люблинският съд в Москва заяви, че Олег Навални е напуснал Русия. И все още не е ясно къде тъкмо се намира мъжът. Смята се, че е отпътувал за Кипър. 

ТАСС, базирайки се на източник в правоохранителните органи, твърди, че против Олег Навални е формирано ново наказателно дело. Този източник обаче по този начин и не показва по какъв тъкмо член от закона е формирано това дело.

 

От Федералната работа за осъществяване на наказванията на Русия е поискала от Люблинския областен съд в Москва подмяна на условната присъда на Олег Навални по " санитарното дело " с ефикасна такава, защото той " не спазвал съответно рестриктивните мерки, наложени му от съда ". Делото беше формирано поради нарушаване на епидемиологичните ограничения поради несъгласуван с управляващите митинг в поддръжка на Алексей Навални.

 

Олег Навални беше приет за отговорен през август в подбудителство към нарушение на санитарните и епидемиологичните правила и бе наказан на една година пробация.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР