За повечето неща в кралския двор се спазват правила и

...
За повечето неща в кралския двор се спазват правила и
Коментари Харесай

Тъжните кодови имена, които използват членовете на британското кралско семейство

За множеството неща в кралския двор се съблюдават правила и даже гибелта не прави изключение , описват от.

За момента, когато неизбежното сполети някой от тях, членовете на фамилията разполагат с кодово име . То служи, с цел да може новината да се популяризира първо измежду семейството, фамилията и военните, преди тя да стане публично притежание.

Планът за събитията след гибелта е почнала още през 60-те, а всяка година се организират даже няколко подготовки, с цел да е несъмнено, че всичко ще мине безпроблемно, щом моментът за това настъпи.

Ако сте измежду феновете на сериала „ Короната “ ( “The Crown ”), евентуално към този момент сте осведомени с някои кодови имена, упоменати в епизодите. В сезон 4 виждаме интерпретация на случай през 1988 година, когато животът на принц Чарлз е заплашен от лавина.

За първи път се загатва и кодовото име „ Операция Менай Бридж “ , когато има възможност престолонаследникът да се окаже мъртъв. За благополучие, това не се случва, само че разбираме, че Менай Бридж е град в Уелс, кръстен на едноименния мост , край който е ситуиран - в това се крие и символиката зад кодовото име на принца на Уелс.

Научете повече и за още случаи, в които кралското семейство употребява кодови имена, в галерията долу.
 Тайните кодови имена, които кралското семейство употребява  Тайните кодови имена, които кралското семейство употребява  Тайните кодови имена, които кралското семейство употребява  Тайните кодови имена, които кралското семейство употребява
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР