За последно лидерът на “Има такъв народ стана депутат в

...
За последно лидерът на “Има такъв народ стана депутат в
Коментари Харесай

Вероятно Трифонов влиза в изборите като водач на листа. Дали ще стане депутат - не е ясно

За последно водачът на “Има подобен народ ” стана народен представител в просъществувалия за малко 45-ти парламент. От тогава той не взе участие в изборите. Преди изборите през юли 2021 година той уточни, че няма да влезе в Народното събрание, тъй като “неговото място не е там ”. 

 

За нищо на света обаче не би станал министър, стана ясно още от думите на Трифонов.

 

В отговор на въпрос от страна на Петър Волгин в ефира на Българското национално радио дали Има Такъв Народ биха се коалирали с ГЕРБ Трифонов даде обещание, че в случай че партията му влезе в идващия парламент, ще направи всичко допустимо той да е работещ подобен. Лидерът на Има Такъв Народ не изключи нито една допустима коалиция в бъдещото Народно заседание. 

 

По думите му най-важното сега е Има Такъв Народ “да бъде поръчител за това, което ще се случи на референдума ”. Формацията на Трифонов пита жителите дали желаят промяна на политическата ни система от парламентарна към президентска република. В момента се събират подписи за провеждането му. 

 

" Най-важното е да бъдем поръчител за това, което ще се случи на референдума. Това е нещо, което може да промени всичко. Сега ние ще бъдем поръчител, в случай че влезем в идващия парламент, че това ще стане и ще се случат решенията, каквито и да са те ", уточни Трифонов пред БНР.

 

И НАТО, и Европейски Съюз са ни еднообразно и абсолютно значими, безапелационен бе Слави Трифонов. Той уточни, че е " за " еврото и влизането ни в еврозоната:

 

" Трябва да има отговорност и хората би трябвало да се питат. Иначе какъв е смисълът на демокрацията? Да - доста е комплицирано и мъчно от време на време. Но хората би трябвало да носят отговорност за решенията си. Като живеем в демократични времена, би трябвало да взимаме решения и да носим отговорност за тях. Бих взел участие във всички референдуми ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР