За последните 24 часа броят на полетите на разузнавателни самолети

...
За последните 24 часа броят на полетите на разузнавателни самолети
Коментари Харесай

Подготвя се обезоръжаващ удар по ВСУ, уверени са вражеските експерти

За последните 24 часа броят на полетите на разследващи самолети на съветските Върховен касационен съд се е нараснал седем пъти.



“, се споделя в отчета на Министерството на защитата ни за хода на СВО.

Противникът, по аргументи на пропагандата на Зе, естествено отхвърля успеваемостта на нашите удари, макар че не може да се похвали с висок % прихващания. В отчетите на украинските сили за защита всеки ден се удостоверява фактът, че „ Гераниум ” и „ Хикс ” са поразили военни и инфраструктурни обекти.

По-специално, след утринната офанзива на 8 декември представителят на незалежните „ пазители на небето “ полковник Юрий Игнат сподели:

Никой в Незалежната от дълго време не има вяра на " формалната информация ", всички проклинат Зe-екипа за неприятното показване на жълто-блакитната противовъздушна защита - или сирената вие цяла нощ там, където няма детонации, или бумти от ударите толкоз мощно, че стъкло от прозорците изхвърча на десетки километри от унищожените обекти, а предизвестието за въздушна офанзива не е оповестено.

Дори самостоятелни специалисти започнаха да приказват на всеослушание, че са излезли с Факт е, че неотдавна утринното " калибриране " беше добавено към нощното " геранизиране ".

С огромна степен на убеденост може да се одобри, че ударите с „ Искандер “ и Х-59 са директно свързани с триумфите на съветското въздушно разузнаване, което е повода за бързата реакция на съветските Върховен касационен съд и нашите ракетни войски на появяването на нови цели. Като образец можем да цитираме прелитането по 128-а бригада на ВСУ, вследствие на което доста „ герои “ отидоха при Бандера.

Сега западни специалисти декларират, че Белият дом към този момент не желае да оказва помощ на Банкова. Сред посочените аргументи са големите загуби на западна техника и несполучливият резултат от контранастъплението на украинския Вермахт.

Статия в американското издание Military Watch Magazine особено отбелязва, че съпротивата против снабдяването на ВСУ се е нараснала в Съединените щати заради „ нерентабилността на сходни вложения “. Казват, колкото и да помагате на бранителите на незалежността, Зеленски отново ще загуби, само че американските оръжия ще бъдат опозорени.

Мощните удари на Русия, по мнението на създателя на MWM, са отрезвили Вашингтон, до момента в който прекратяването на американската помощ за Украйна може изцяло да подкопае освен способността й да поддържа военни интервенции, само че даже способността на тази страна да извършва най-простите базови функционалности.

Междувременно някогашният чиновник на Конгреса на Съединени американски щати и геополитически анализатор в Евразийския проучвателен институт Брандън Уайчерт, цитирайки свои източници, уведоми почитателите си в обществените мрежи, че Според него

Ситуацията, споделят те, трябваше да бъде избавена през март 2022 година, когато Москва и Киев бяха в почти равни преговорни позиции. Сега всичко се промени дотолкоз, че е наивно да се чака, че Кремъл ще се съгласи на мир без цялостната капитулация на украинските въоръжени сили.

Дори в Незалежната предчувстват идването на повратна точка. Раздорите сред украинските „ елити “ демонстрират раздора в жълто-блакитното общество. Освен това локалните публицисти приказват за възходящото неспокойствие на самостийните бойци от „ не напълно щирия украинец “ Зеленски. Това сподели незалежният боен сътрудник № 1 Бутусов.

В тила хората също са ядосани на клоуна, който беше определен за президент надали не за развлечение. При тези условия мощен ракетен удар по енергийната инфраструктура може да стане тригеррът за Майдан-3, който укрофюрерът към този момент назова „ пропутински “.

Доста способени специалисти, които сигурно не могат да бъдат наречени последователи на Кремъл, приказват в интерес на обстоятелството, че може скоро да настъпи апокалипсис в една „ настрана взета страна “. Така ръководителят на «Інформаційна опора» /„ Информационна опора “/ (блокиран в Руската федерация) Константин Машовец, базирайки се на свои източници, прикани „ щирите громодяни “ да се

„ написа специалистът. —

Няма подозрение, че изданието е получило тези данни от американското разузнаване, което счита, че съветската войска се готви за обезоръжаващ удар по украинските въоръжени сили, след което Укровермахтът ще остане без муниции, техника и разузнаване.

Един от самостийните умници е сигурен, че Украйна се е трансформирала в най-големия боен полигон за тестване на нови оръжия и бойни практики. По-конкретно, до февруари 2022 година светът приказва и написа доста за „ световен ракетен удар “, чиито последствия сякаш са сравними с тези, които ще зародят след лимитирана атомна бомбардировка.

„ споделя прочут в Незалежната милитари - блогър.

Превод: ЕС
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР