За поредно лято Калин Врачански не може да разчита на

...
За поредно лято Калин Врачански не може да разчита на
Коментари Харесай

Калин Врачански пак скъса синджира! Актьорът тръгна на лов за русалки

За следващо лято Калин Врачански не може да разчита на гадже. След раздялата си с актрисата Силвия Петкова преди толкоз време, звездата от „ Стъклен дом”така и не си откри сериозна половинка за повече от година. Сега за следващ път се оказал отчаян от дамите и решил повече да не се занимава с никоя, до момента в който не открие в действителност специфична обич. До тогава режимът, на който превключил бил бройкаджийски.

Само преди няколко месеца Калин за следващ път бе забъркан в обич със своя колежка от Театър „ София”. Двамата не желаеха да издават възприятията си пред обществото, до момента в който не са уверени, че те ще устоят. И в последна сметка се оказали прави в подозренията си. След съвсем година разбрали, че не си пасват.

На любовта им не било писано да просъществува задоволително. За това пък си дали обещание да останат другари и да не разкриват, че в миналото са имали други планове един към различен.

Въпреки раздялата обаче Калин не счита да се стопира от удоволствия и се е отдал на цялостен разгул по родното море. От години Врачански е обожател на къмпингуването в „ Градина”, където по традиция се събира с доста от сътрудниците си в артистичните среди.

Колкото и да бяха от славата си обаче плейбоят на родното кино и спектакъл, не може да се покрие изцяло от любопитни очи. За няколко дни край морския бряг Калин подсети за себе си с много разхайтено държание, което ококори инцидентни къмпингари и негови почитатели. Липсата на сцена през летните месеци не попречи на известния артист да свети пред погледите на стотици хора в късните часове съвсем всяка вечер от спонтанната му отмора. Актьорът на няколко пъти бе видян очевидно в нетрезво положение да танцува върху бара на известно заведение в къмпинг „ Градина” до зазоряване.

Заради него напоследък към непретенциозното летуване на палатки и бунгала са се приобщили много млади дами в търсене на компанията на телевизионната звезда.

Макар да наподобява като сладкодумен плейбой обаче, от известно време Калин по никакъв начин не се радва на способността да притегля дами към себе си. Врачански много шари с взор, само че мъчно съумява да откри връзка с палави мацки, които избират да стоят встрани, поради имиджа му на огромен бройкаджия.

Това обаче надалеч не значи, че цяло лято Калин е на изсъхнало. Дори в противен случай – в дребните часове на нощта, артистът нормално към този момент си е намерил някоя жертва, която да прекара с него вечерта. Често очевидци споделят пред „ Уикенд”, че го виждат да се натиска с девойки на плажа или да преследва хубавици, на които е хвърлил око. Така въпреки и без гадже ще има защо да споделя на приятелите си, когато на есен се върне към нормалния си режим на здрава работа.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР