За поредна година политици, бизнесмени, общественици, знаменитости се събраха на

...
За поредна година политици, бизнесмени, общественици, знаменитости се събраха на
Коментари Харесай

Никол Шерцингер, Кларънс Зеедорф, Ева Лонгория и Матео Ренци пред БНТ

За поредна година политици, предприемачи, общественици, звезди се събраха на специфичен конгрес, който слага акцента си върху световното поданство. Събитието се организира в Рас ал Хайма, ОАЕ, на 13 и 14 декември, а на него бяха сложени въпросите за огромните провокациите пред човечеството - климатичните промени, неравенството, правата на дамите, миграцията и другите рецесии, в това число и Ковид.

На форума присъстваше и екип на Българска национална телевизия. Водещата на „ " Христина Христова се срещна със световноизвестни звезди като Никол Шерцингер, която даде изявление за публичната медия.

„ Приоритетът ми през днешния ден е да насочва обръщение - обич, приемане и включване. Да честваме разликите посред ни, тъй като с приемливост можем да създадем огромната смяна в света. ", съобщи Никол Шерцингер пред Христина Христова и операторът Станислав Ангелов.

„ Личният образец е водещ и в това имаха вяра всички там. „ Заедно " беше най-споменаваната дума, тъй като единствено дружно можем да създадем света едно по-добро място за всички ни. ", споделя Христина Христова. „ Усещането на Форума беше за хора, които не са пристигнали там, с цел да изясняват какъв брой са велики и известни, а за персони, които в действителност са ангажирани с дела и употребяват своята известност като метод да трансформират света към себе си ", добавя водещата.

Зад тази идея застанаха световноизвестни модели, артисти, актриси. Сред тях бяха и холивудската актриса Ева Лонгория и футболистите от близкото минало Кларънс Зеедорф и Флориан Малуда, които обявиха убеждението си, че спортът освен създава професионални спортисти, само че и възпитава в темперамент.

Пред камерата на Българска национална телевизия застана и някогашният министър председател на Италия Матео Ренци. Христина Христова и операторът Станислав Ангелов са подготвили и една сопециална изненада - видеоразказ за последната вечер на форума - по какъв начин се забавляваха завездите на Гала вечерята - очаквайте в „ Денят стартира ". За всички вдъхновяващи персони, които екипът на Българска национална телевизия срещна - ще ви разкажем и в идващите дни.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР