За поредна година гала церемонията по връчването на Оскарите беше

...
За поредна година гала церемонията по връчването на Оскарите беше
Коментари Харесай

Неудобното интервю на Ашли Греъм и Хю Грант

За поредна година церемония церемонията по връчването на Оскарите беше цялостна със случки, за които може да се приказва доста. В допълнение към страстите и сълзите на спечелилите, някои непредвидени реакции и невероятните рокли, носени от звездите, премиите, присъдени от Академията за кино изкуство и просвета в Холивуд, не минаха без несъгласия. По-конкретно, имаме поради вирусното видео с присъединяване на Хю Грант и Ашли Греъм на аления килим.
 Оскари 2023, Волфганг Пук, Елиът Гроувър и какво включваше менюто на звездите за церемонията
Какво ядоха и пиха звездите на Оскарите тази година

Бляскавата гала изисква блестящо меню

34-годишният американски модел беше виновен за интервюирането на звездите, до момента в който идват в Dolby Theatre в Лос Анджелис. И всичко минаваше без спънки, до момента в който обаче не пристигна редът на основния воин на " Нотинг Хил " - Хю Грант. Тогава стана много неловко. 62-годишният английски артист не беше доста сладкодумен и беше много сбит в отговорите си, за което получи вълна от рецензии.

Повечето бяха в интерес на Ашли, като почитателите ѝ и изпратиха доста известия за поддръжка и обич, като не пропуснаха да похвалят доста правилното й отношение от самото начало, макар че беше явно, че не й е нито елементарно, нито прелестно.

Изглежда, че артистът не е изключително разчувствуван от изявлението. Жестовете му приказват сами за себе си и отговорите му са доста къси, като да вземем за пример когато Ашли го пита кой желае да завоюва Оскар, а Грант споделя единствено: " Никой съответно ".
 Снимка 610227

Променяйки тематиката, Ашли го пита какво е било преживяването от снимането на последния му филм - Glass Onion: A Knives Out Mystery. " Харесах кино лентата, мисля, че е необикновен. Беше ли занимателно да записвате подобен план? ", го пита Ашли, на което Грант отвръща: " Ами аз съвсем не вземам участие. Мисля, че се появявам за три секунди ". " Да, само че въпреки всичко се появявате и си прекарвате добре, нали? ", упорства Ашли. " Почти ", дава отговор Грант със съществено лице. Тогава моделът взема решение да не удължава мъката на изявлението и приключва с думите: " Благодаря ви доста, беше ужасно да приказвам с вас ".
 Оскари 2023, Емили Ратайковски, празненството на Vanity Fair и транспарантната ѝ предизвикателна рокля
Емили Ратайковски и транспарантната ѝ рокля

Не откъсваме взор

Преди часове Ашли Греъм направи първите си изказвания пред новинарския портал TMZ. На въпроса какво се е случило сред нея и Грант, Греъм споделя за съвета, който нейната майка й е дала, когато е била в сходна обстановка и той е постоянно да дава отговор с " добрина ". Въпреки всичко моделът е щастлива, че е била на Оскарите и не желае нищо и никой да опетни специфичната нощ, която е изживяла. За да театралничи пред фотографите на аления килим, Ашли избира дръзка черна рокля на Alberta Ferretti, само че за афтърпартито на Vanity Fair тя трансформира напълно визията си, залагайки на алена копринена рокля, съчетана с черно сатенено долни дрехи от Dolce & Gabbana.
 Снимка 610228

Греъм се наслаждения на вечерта с доста другари и театралничи влюбено със брачна половинка си Джъстин Ървин. Двойката изживява един от най-сладките стадии от живота си и не може да бъде по-щастлива с огромното си семейство. През януари 2022 година на бял свят се появиха близнаците им Малачи и Роман. Те има и по-голям наследник Исак, който към този момент е на три години.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР