За пореден път ни се поднасят обещания и нови органи,

...
За пореден път ни се поднасят обещания и нови органи,
Коментари Харесай

Президентът за инцидента с баща му: Цели институции са впрегнати да раздухват случая

За следващ път ни се сервират обещания и нови органи, а всички ние чакаме присъди, съобщи президентът Румен Радев, запитан по какъв начин прави оценка ограниченията, които се подхващат по отношение на тежката злополука край Своге.

„ Трагедията в Своге осветли порочната система на публичните поръчки в строителството и в контрола над качеството на пътищата. Тя се вижда и с невъоръжено око, поради нея умират хора ", съобщи още президентът.

Независимо какво е заключението на следствието, пътят е неприятен, а парите са изядени, добави Радев. Ако няма ефикасни санкции няма по какъв начин да се промени системата, на всички места се вихри безотговорност, сподели Румен Радев.

Той за първи път разяснява обстановката с татко си и блъснатата триколка на неработоспособен на кръговото кръстовище в Харманли.
Родителите на Румен Радеви за злополуката: Триколката просто връхлетя върху нас На никого давление не съм оказвал, твърди бащата на президента Румен Радев – Георги Радев
„ Не очаквайте от мен да разясня пътен случай. За това си има съответните способени органи и всеки, без значение кой, би трябвало да носи отговорност пред закона при провинение”, сподели президентът.

По думите му, няма по какъв начин обаче да се отмине фактът, че цели институции са впрегнати да раздухват случая, с цел да се прикрият действителните кавги – и със жертвите по пътищата и тяхното положение, и със срутва във Търговския указател, и с корупцията.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР