За пореден път марката Dacia предизвиква автомобилния свят с атрактивно предложение в

...
За пореден път марката Dacia предизвиква
автомобилния свят с атрактивно
предложение в
Коментари Харесай

Dacia България представя Logan Stepway

За следващ път марката Dacia предизвиква автомобилния свят с атрактивно предложение в клас седан. От януари 2020 Dacia Logan се предлага в емблематичното равнище на оборудване Stepway, познато от моделите Sandero, Logan MCV, Lodgy и Dokker.

Новото равнище на съоръжение се откроява със стилните си детайли, въодушевени от света на колите от фамилията на Stepway. Широките арки на колелата, както и страничните огледала са подчертани със специфично черно покритие. Надеждният и отличителен външен тип на автомобила е подчертан от двуцветните предна и задна брони, многочислените хромирани детайли, както и от 16-инчовите джанти със специални декоративни тасове Bayadere.

В купето откриваме специфична двуцветна тапицерия с брандинг „ Stepway “ на облегалките на предните седалки. Надписът „ Stepway “ се вижда и в центъра на кожения волан. За комфорта на пътниците новата версия предлага мултимедийна система Media Nav Evolution със 7-инчов сензорен екран, електрически стъкла за задния ред седалки и круиз контрол.

Особено великодушна, новата Dacia Logan Stepway предлага приветливо място за своите пътници и техния багаж, с багажник сред най-големите в сегмента - до 1 257 л при сгъната задна седалка.

За първи път при Logan, се предлага цвят лазурно наследник извънредно за версията Stepway. По предпочитание автомобилът може да бъде оборудван с алуминиеви джанти, автоматичен климатик и камера за заден ход.

Моделът стартира да се предлага с дизелов двигател Blue dCi 95 на цена от 26 990 лева с Данък добавена стойност. През идващите месеци Dacia България ще представи и двугоривна версия TCe 100 ECO-G.

*Източник:
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР