За пореден път една от най-луксозните къщи в Петрич, собственост

...
За пореден път една от най-луксозните къщи в Петрич, собственост
Коментари Харесай

За пореден път! Един от най-луксозните имоти в Петрич отново на тезгяха на съдия изпълнител

За следващ път една от най-луксозните къщи в Петрич, благосъстоятелност на семейство Ангел и Магда Въгларски е на тезгяха на арбитър реализатор. Домът им бе разгласен за обществена обмен поради непогасени банкови заеми. Цената, на триетажната къща на ул. Марица 26 в Петрич, дружно с близо декар имот, е паднала и сега наддаването ще стартира от 423 600 лв.. Кандидати обаче няма.

Самата къща е със застроена повърхност 204 кв. м, всеки от етажите е самостоятелен като независим апартамент от 195 кв. м, а на партера има офиси, както и 2 гаража.

Името на семейство Въгларски, които бяха притежатели на петролна база, нашумя скандално пред 2010 година след полицейска акция, озаглавена "Лапачите ", обвързвана с точенето на Данък добавена стойност. И Магда Въгларска, която бе съучастник с Д. Чучулигов в счетоводна и транспортна компания "Весман " попадна под ударите на полицията. Години наред обаче виновността на уличените в точене на Данък добавена стойност петричани и софиянци от интервенция " Лапачите " не бе потвърдена и делото бе прекъснато.

П. Попов

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР