За помията няма кранче Бясна съм от много време, бясна

...
За помията няма кранче Бясна съм от много време, бясна
Коментари Харесай

Защо политиците превърнаха политиката в седянка, а самите себе си в махленски клюкарки?

За помията няма кранче

Бясна съм от доста време, гневна съм и през днешния ден, тъй като за помията кранче няма - излива се като из ведро. Кой крив и кой прав – не знам, но знам, че българските политици не стопираха да изправят кривите краставици в непознатата градина. Не сте определени за това.

Днес заместник-председателят на „ ИТН “ Тошко Йорданов обвинил в неистина служебния министър на стопанската система Кирил Петков. Според ръководителят на ПГ на Има Такъв Народ назначеният от Радев за министър лъже за събитията, при които е ходил в офиса на Слави Трифонов.

„ Да поизлъжем малко, но мъничко.. ей, по този начин... да не е без никак... “, написа Тошко Йорданов в Twitter. Повод за думите е изявлението.

„ В кабинета ми пристигна член на „ ИТН “ и сподели: „ Много одобрявам работата ви като министър, както и тази на Асен Василев. Мога ли да ви направя среща с Тошко Йорданов, тъй като доста бих се радвал да бъдете част от кабинета на Има Такъв Народ? “, съобщи Петков и изясни, че на втората намира се е видял точно с Тошко Йорданов, който самичък е предложил да го срещне със Слави Трифонов. Чак на третата среща Петков е отишъл в офиса на водача на Има Такъв Народ.

. По думите му точно Петков и Василев са отишли при него, с цел да се предложат за министри, тъй като желали да вземат участие в държавното управление му и да продължат работата си.

И още...

По-рано през днешния ден съпредседателят на „ Демократична България “ и се е срещал с него, само че посочи, че това е било само, с цел да опитат реализация с третия мандат. Двамата се срещнали на 7 август.

Всички интриги ли потеглят от един тъмен офис?

Кой плете тези интриги и в чий интерес са те, оставям всеки самичък да си направи изводите. Ще кажете: „ Винаги в политиката е имало интриги “. Да имало е, само че откогато те се плетат от един тъмен офис, като че ли светят в пъти по-силно.

Ние не желаеме да ни влизате в пояснителен режим

Слави споделил това, юристът му Тошко приглася. Кирил Петков и Христо Иванов да не останат неразбрани – включват се и те. Мая Манолова скоро не е влизала в пояснителен режим.

Да, хората, които ви гласоподаваха доверие не ви желаят обяснителния режим. Искат ви резултатите. Към момента по-вероятно е да забележим извънземни през крив макарон, в сравнение с дейности, камо ли резултати. Спрете да превръщате политиката в седянка, а политиците в просташки клюкарки! Не занимавайте хората с интриги! Ако имате топки – явете се на идващите избори /такива явно ще има/. Да, те в действителност ще бъдат Народен съд. Ако не ви стиска – обирайте си чукалата и разнасяйте клюките в по-тесен кръг.

Веселка Иванова
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР