За по-малкия брат на кикбокс звездата от GLORY Стоян Копривленски,

...
За по-малкия брат на кикбокс звездата от GLORY Стоян Копривленски,
Коментари Харесай

Братя Копривленски за първи път се качват на ринга в една вечер

За по-малкия брат на кикбокс звездата от GLORY Стоян Копривленски, присъединяване в най-престижната бойна организация по кикбокс в света е дебют. По всичко проличава, че Мартин Копривленски, чийто жанр на игра доста наподобява на тази, която демонстрира Стоян, е на път да се снабди и с дълготраен договор, в случай че се показа добре в тестовите си мачове.

Нощта на 7 октомври в зала „ Арена Бургас “ ще бъде историческа за братя Копривленски, които за пръв път в една и съща галавечер ще покажат бойни умения, тактичност и гений. Докато Стоян Копривленски е част от главната файт карта в оспорван конфликт с румънеца Сорин Калинюк, то Мартин Копривленски получи право на присъединяване в прелиймсите (подгряващи срещи).

Пред очите на десетки експерти и селекционери той ще се изправи против не по-малко опитния Константин Михайлов от Нова Загора в обещаващ представление мач.

Мартин Копривленски е балкански първенец по кикбокс, притежател на трето място от присъединяване си в полупрофесионалния шампионат за европейската купа и нееднократен първенец по муай тай и кикбокс.

Константин Михайлов е международен вицешампион по муай тай, балкански първенец, както и нееднократен медалист от шампионати по кикбокс и муай тай.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР