За първи път в историята туристи и жители на Париж

...
За първи път в историята туристи и жители на Париж
Коментари Харесай

Само срещу $1 туристи ще могат да се насладят на парижка забележителност

За първи път в историята туристи и поданици на Париж имат опцията да останат за една нощ във вятърна мелница над известното кабаре „ Мулен Руж ”.

Съответното известие беше оповестено на уеб страницата на услугата за резервации на настаняване на Airbnb.

Цената на една нощувка за двама души ще бъде единствено един $. Резервациите ще се вършат от 17 май, до момента в който престоят на извънредно място ще е вероятен единствено за една нощувка - 13, 20 или 27 юни.

„ Гостите ще могат да надникнат зад кадифените пердета на емблематичната забележителност, в това число до задкулисието на театъра. Те ще могат да оценят обичайна френска кухня с три ястия, да получат най-хубавите места в известното шоу на „ Мулен Руж ” и да прекарат нощта в прословутата вятърна мелница “, се споделя в известието.

За да провежда сходно събитие, Airbnb си партнира с историка Жан-Клод Йон, на него му лиши месец да възвърне вятърната мелница в първичното й положение.

 Добави изложение

Мелницата е издигната през 1889 година Гостите ще имат достъп до будоар в жанр ар нуво, дрешник с ретро костюми, разнообразни парфюми и писма от почитатели, както и независима тераса с градина на покрива. Има спалня в меки розови тонове, украсена с цветя. Съществуването й до момента се пазеше в загадка. Съобщението твърди евентуалните наематели, че ще могат да пътуват обратно във времето и да изживеят френската столица на изкуствата и удоволствията.

 Добави изложение
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР