За първи път, със заявката да се превърне в ежегодно

...
За първи път, със заявката да се превърне в ежегодно
Коментари Харесай

Ъпсурт, Криско, 100 Кила, Дара, Тита и още куп други звезди се събират на сцената на „Arte Music Festival” – Велинград на 27 април

За първи път, със поръчката да се трансформира в годишно мероприятие, Arte Spa & Park Hotel – Велинград, с медийната поддръжка на Нова телевизия, показва: „ Arte Music Festival ” 2019 !

Мащабното музикално събитие ще събере на една сцена едни от най-големите хип-хоп и поп български реализатори, които до този миг не са се изявявали дружно. Поне не и в този състав: Криско, Тита, Дара, 100 Кила, Ъпсурт, Павел и Венци Венц, БНР, РДМК, DJ Дончо, Папи Ханс и доста други!

Всичко това ни чака на 27 април от 14:00 до 23:00 часа на територията на „ Arte Spa & Park Hotel “!

„ Arte Music Festival ” ще бъде наличен освен за гостите на хотела, само че и за всички искащи да го посетят от цялата страна, а за какво не и от чужбина? Може да резервирате вашето място още от в този момент, защото билетите са пуснати в продажба и могат да се вземат от рецепция на Arte Spa&Park Hotel, K2 bar & dinner и онлайн от ticketportal, eventim.

И това няма да е всичко! Очакват ви dance battles, откриване на значимата идея, зад която фестивалът застава и поддържа, а като за отговарящ край - едно шумно афтър празненство с част от най-големите родни музикални звезди! Съвсем скоро ще ви осведомяваме и за останалите детайлности и изненади, които „ Arte Music Festival ” ви е подготвил!

Ще бъде същинско, друго, огромно и завладяващо! Поредната причина за превъзходно прекарване, което ще се трансформира в паметен спомен!

 

Arte Spa & Park Hotel е едно от най-интересните неща, които са се случвали както на Велинград, по този начин и на България. Наградите му за „ Най-добър петзвезден СПА хотел “ на България и Балканите за 2017 и 2018 година са изцяло основателни, освен поради невероятния дизайнерски разкош, комбиниран с дива и неповторима панорама към природата и ненадейно многообразие от СПА удоволствия, само че и от културно становище.

За две години „ Arte “ осъществя куп колоритни, потребни и културни мероприятия за своите посетители и съграждани: Представи  модно дефиле с модели от 6 страни, организира състезанието „ Мис Велинград “, поддържа Проект в поддръжка на родители на деца с увреждания, сподели пътуващата галерия „ Гигантските маски на Кукерландия “, взе участие в „ Най-голямото боядисване на великденски яйца – да сложим връх на Гинес “, прожектира извънредно премиерата на българския филм „ Привличане “, реализира първата „ Пощенска кутия за приказки “ във Велинград, сподели хитовата театрална режисура „ Горката Франция “ навън.

Реализацията на музикален фестивал е напълно естествено продължение на активността на „ Arte “, а съдейки по концепцията му и звездите, които включва, това ще е следващото сполучливо и потребно мероприятие във Велинград!
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР