За пълнолетието си синът на президента Румен Радев - Георги,

...
За пълнолетието си синът на президента Румен Радев - Георги,
Коментари Харесай

Синът на Румен Радев става пълнолетен. Луксозният подарък

За пълнолетието си синът на президента Румен Радев - Георги, е получил от родителите си автомобил на немската марка Audi, с която се хвали и пред приятелите си в обществените мрежи, написа HotArena.

Неопитният за кормилото предстоящ зрелостник към този момент има зад тила си едно записано произшествие, което му се случи още в първите му седмици зад кормилото в края на предходната година. Георги бутнал леко различен автомобил, който пък се забил в трети. За благополучие, нямало потърпевши при случая.

Георги дружи най-вече с футболисти и деца от заможни фамилии и всички другари в компанията му разполагали с първокласни коли. Макар да приключи спортната си кариера още в зародиш, синът на президента продължава да се движи във футболните среди. Той изненадващо напусна младежкия тим на ЦСКА, където имаше късмет да играе едвам няколко месеца.

Причината за напускането му е незнайна, само че фактът, че не е бил поканен от различен тим и не се е върнал в някогашния си отбор „ Барокко спорт “, приказва, че Георги се е отказал от спортните си упоритости. На пролет му следва да бъде зрелостник и да кандидатства в университет, писа „ Ретро “.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР