За общодържавно издирване са обявени двама от побойниците, вилнели в

...
За общодържавно издирване са обявени двама от побойниците, вилнели в
Коментари Харесай

8 задържани, други двама дирят под дърво и камък за побоя в пловдивско заведение

За общодържавно търсене са оповестени двама от побойниците, вилнели в пловдивско заведение преди дербито в града на тепетата на 31 август. До момента са задържани 8 от участниците в мелето и са в Шесто районно управление (на МВР), разгласи в късния следобяд през днешния ден шефът на пловдивската полиция Йордан Рогачев. Той добави, че двама от бабаитите са били арестувани в морската столица. По думите му единият от търсените е в чужбина.

За побоя, станал на 31 август в ресторант на улица „ Вратцата “, се разбра едвам на 5 септември. Дотогава от пловдивската полиция нямаше никакво известие. Непосредствено преди пловдивското дерби шестима младежи били нападнати от 10 други почитатели с маски. И двете групи били ентусиасти на пловдивските тимове.

Според Рогачев органите на реда работили бързо, като съумели да открият самоличността на участниците, откакто прегледали записи от камери и разпитали очевидци. Двама били арестувани за 72 часа с обвиняване за безчинство. Предстои прокуратурата да повдигне обвинявания е на останалите участници в багра.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР