За някои Парис Джексън е имала късмета да се роди

...
За някои Парис Джексън е имала късмета да се роди
Коментари Харесай

Баща й педофил 11 години не иска да й каже коя е майка й: Оставя й голямо богатство, но и травми до края на живота й (СНИМКИ)

За някои Парис Джексън е имала шанса да се роди като дете на Майкъл Джексън, до момента в който други настояват, че тъкмо този факт е унищожил целия й живот.

Парис Джексън и през днешния ден живее в обилие, пробвайки се да се построи като музикант и модел, само че след 6 години я чака положение от над 100 милиона $, което ще наследи от починалия си татко Майкъл Джексън.

 Парис Джаксън

Парис е буен бранител на имиджа и делото на татко си, макар че с помощта на него е живяла без майка 11 години.

 Парис Джаксън майка

След като кралят на поп музиката умря, Парис се свърза с Дани Роу, дамата, която я е родила и твърди, че към момента е в страхотни връзки с нея.

Въпреки че Парис постоянно е казвала, че е имала приказно детство, мнозина считат, че това е надалеч от истината. Като образец за това изказване те цитират невъзможността й да се оправи в действителния свят и да реализира сериозна прочувствена връзка или кариера.

 Парис Джаксън подиум

Преди дни Парис се появи на премиерата на документалния филм за Памела Андерсън и по този мотив сподели множеството си татуировки.

 Парис Джаксън татуировки

По тялото й има над 30 татуировки, измежду които сърце, огледало, ветрило, разнообразни богини и знаци на индуизма, както и икона на Дева Мария.

 татуировки Парис

 Парис Джаксън

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР