За нищо не ни разпитваха. За мен това е уговорка

...
За нищо не ни разпитваха. За мен това е уговорка
Коментари Харесай

Горанов се пошегува: Нищо не ни разпитаха. Може би е уговорка между управлението и главния прокурор

За нищо не ни разпитваха. За мен това е спогодба сред ръководството и основния прокурор. Това сподели някогашният финансов министър Владислав Горанов по Българска национална телевизия, като по-късно посочи, че това е смешка.

" Това беше лековат прийом за унищожаване на върховенството на закона. Голямата драма настава за Христо Иванов, Корнелия Нинова и всевъзможни хора, които приказват за господство на правото. От 17 март насам, нямат право да приказват за това. Никой няма право да реализира каквото и да е било с нелегитимни учредения ", сподели той.

" Аз имам мотив за 4 " не-та ". Всеки има право на своя защитна теза и това, което следим в последните две години, което не дава учредения за неотложност и трудност, даже ми е малко необичайно по какъв начин да ги дефинира, тъй като моят митинг не е против Петков, Лорер или Василев. Аз желая да стартира от там по какъв начин се позволи тази случка в нашата политика. Политическата система се построява с партийно наличие, с цел да има контроли в нея. Тия 30 години ги зачеркнахме за един ден, когато партиите се предадоха на улицата и позволиха хора без необикновен житейски опит ", добави Горанов.

" Аз не знам кой е водач на Политическа партия, само че да приемем, че Петков е олицетворител на върховенството, то би следвало да носи нравствената оценка на тези хора. От 11 май стартира с нарушаванията на закона. Той върна жеста на Гешев, че не го преследва за документи с погрешно наличие ", добави Горанов.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР