За никого не е тайна, че съвсем скоро българската поп

...
За никого не е тайна, че съвсем скоро българската поп
Коментари Харесай

Мария Илиева шокира всички с тази новина за бебето си

За никого не е загадка, че напълно скоро българската поп певица Мария Илиева роди своя първороден наследник Александър, а непосредствено по-късно тя се раздели с татко му и в този момент грижите за малчугана падат напълно на нейните рамене.

И както добре знаем и сме забелязали, певицата не е спряла да работи. След присъединяване си в едноименното имитаторско телевизионно шоу „ Като две капки вода “, Мария Илиева възнамерява огромно турне из цялата страна.

Оказва се обаче, че няма кой да се грижи за дребния Александър до момента в който майка му отсъства и заради тази причина певицата е взела решение, което несъмнено съумя да шокира всички – ще взема невръсното момченце с нея по участия.

Турнето, което певицата е подготвила надалеч не е малко и за малко, в противен случай. Музикалната обиколка „ Всичко – най-хубавото от Мария Илиева “ включва четири града и ще започва в разгара на лятото – на 9 юли в Пловдив.

Следват Бургас (14 юли, Летен театър) и Варна (16 юли, Летен театър), а изцяло предстоящо кулминационната точка ще бъде в София в зала 1 на НДК.

„ По време на турне отсъствията ми от у дома са много продължителни и ще пътуваме дружно “, призна изпълнителката на „ Сама “ във връзка първородния си наследник. Малкият Александър отпразнува първия си рожден ден на 25-и януари, като не пропуснал да зарадва майка си със самобитен подарък, написа show.blitz.bg.

„ Той проходи навръх рождения си ден, което беше неговият подарък за мен. Играем си непрекъснато на разнообразни игри, обичаме да пеем, танцуваме и четем дружно. Най-много се вълнува, когато се е справил сполучливо с нещо, а аз му кажа „ отлично “ и му шляпам – настава голяма наслада и той стартира да си пляска самичък “, споделя с възторг младата майка.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР