За необлагаем минимален доход, нова методика за преизчисляване на пенсиите,

...
За необлагаем минимален доход, нова методика за преизчисляване на пенсиите,
Коментари Харесай

Бивши кандидат-министри от ИТН и ген. Валери Григоров сформираха партия Развитие

За необлагаем най-малък приход, нова методика за преизчисляване на пенсиите, гарантиране на енергийната сигурност на стопанската система, ще работи новоучредената Политическа партия " Развитие " (ПП " Развитие " ). Целите на политическата мощ, основана на 16 април тази година, показа на конференция в Националния пресклуб на Българска телеграфна агенция ръководителят й Десислава Димитрова.

Формацията се нарежда в център-ляво, а учредителите ѝ я дефинират като организация на свободните жители, експерти и специалисти. Те са въвели мандатност на управителните позиции и декларират, че не са функционалност на непознати ползи както и, че няма да работят с партиите на статуквото, за каквито считат ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи, само че са отворени за разговор с други политически сили за търсене на пресечни точки.

Логото на Политическа партия " Развитие " е лист на растение на зелен декор и е знак на пътя към светлината и напредъка, изясни Десислава Димитрова.

Живеем в дни на война, газова и енергийна рецесия, на стопански декаданс, на криво-ляво ръководство през годините на прехода, на прогресивното обезлюдяване на районите в страната, изясни тя какви са част от аргументите да бъде основана " Развитие ". В същото време, по думите на ръководителя, актуалното държавно управление се огъва под външно политически и стопански напън, което слага в риск икономическото богатство на българина, няма и съответни ограничения за намаляване на рецесията.

От Политическа партия " Развитие " са срещу даване на военна техника за Украйна, тъй като по този метод щяла да се удължи мъката.

Закриването на спецправосъдието е първата стъпка към промяната, която унищожи основаната от ГЕРБ различна правосъдна система, употребена като инструмент за споразумяване на сметки, сподели в отговор на въпрос генерал-майор Валери Григоров. Той посочи, че от партията са " за " оставката на основния прокурор Иван Гешев.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР