За най-добър град за живеене в света за тази година

...
За най-добър град за живеене в света за тази година
Коментари Харесай

Топ 4 страни в света, където дългият и щастлив живот ви е в кърпа вързан

За най-хубав град за живеене в света за тази година беше оповестена Виена. Аз през днешния ден ви представям една по-широка селекция обаче. Тя включва четири страни (Австрия не попада измежду тях, нито България, каква изненада!), където хората живеят дълго, радвайки се на забележително здраве, допринасят за това здраве със спорт и уравновесен хранителен режим, стресът е редуциран до най-малко, приходите са положителни, грижата за природата е на каузи, освен на думи, т.е. тези общества може би са малко пò встрани от консуматорските настройки.

За мен персонално едни от главните маркери биха били просветителната система, здравната система и липсата на клошари по улиците. И по този начин, можете ли да предположите кои са четирите страни? Да, напълно предстоящо започваме с Швейцария, само че останалите три ще ви изненадат съгласно мен.

Швейцария



" Какво? Швейцария ли? ", беше възкликнал Алеко. Да, Швейцария, му давам отговор аз. Имам познати, които отпътуваха да живеят там, четиричленно семейство. Нищо към тази страна не е мит, не е прехвалена въобще, тъй че си коства да се замислите.

Здрава и щастлива нация, междинна дълготрайност на живота 82.9 години. Приблизителният Брутният вътрешен продукт на глава от популацията е 47 863 $, което си е съществено число. Просперитет, съвсем нулев стрес, деен, уравновесен метод на живот. А, да, и здравната система обезпечава елементарен и безвъзмезден достъп до услуги на всеки.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР