“За нас все още не са известни тайнствените мотиви на

...
“За нас все още не са известни тайнствените мотиви на
Коментари Харесай

Атанасова: За нас все още не са известни тайнствените мотиви на БСП за вота



“За нас към момента не са известни тайнствените претекстове на Българска социалистическа партия за вота. Може би стана честа процедура дали за законопроект, дали за различния им бюджет претекстовете да се пишат от някого, а решенията да се вземат в някакъв загадъчен кръг”,каза депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова.

Корупцията е събитие и модел, който в България е съществувал във всички интервали на прехода. Подобни способи за обяснение на един или различен случай като корупционна скица са несериозни. Никой не трябва да си присвоява функционалностите и на прокуратурата, и на съда и да раздава сходни присъди. Една от ограниченията против корупцията е антикорупционният закон, а да не забравяме, че Българска социалистическа партия гласоподава против приемането на този закон, съобщи Десислава Атанасова.

Разбираем е опитът на Българска социалистическа партия да привлекат медийно внимание, единствено че те не са опция. На изборите хората ясно споделиха кой желае да ги ръководи. Няколкото часа спор в Народното събрание са изгубено време за България, можем да се съсредоточим върху по-важни въпроси. Ако някой има информация за корупционни схеми за който и да е политик, за това си има институции, сподели още депутатът от ГЕРБ./News359
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР