По границата с Румъния трафикът е интензивен на ГКПП Видин,

...
По границата с Румъния трафикът е интензивен на ГКПП Видин,
Коментари Харесай

Интензивен трафик по границата ни с Румъния

По границата с Румъния трафикът е натоварен на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Видин ", Граничен контролно-пропусквателен пункт " Кардам ", Граничен контролно-пропусквателен пункт " Никопол " и Граничен контролно-пропусквателен пункт " Оряхово " за товарни коли на излаз, сочи информация на " Гранична полиция " към 06:00 часа.

Областно пътно ръководство – Русе/АПИ/ осведоми, че до 31 май ще се извърши спешен ремонт на моста над река Дунав сред Русе и Гюргево. Ще бъде въведена краткотрайна организация на придвижване. Ремонтните действия ще се извършват в светлата част на денонощието, а трафикът ще се реализира в една лента с пропускателен режим и ще се контролира с пътни знаци и сигналисти.

На границата с Гърция трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

През граничните пунктове  " Маказа ", „ Златоград “ и „ Ивайловград “ могат да минават единствено леки коли и микробуси.

По границата с Република Сърбия трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

На Граничен контролно-пропусквателен пункт " Калотина " се правят строително-монтажни действия по отношение на контракт за реорганизация и рационализация. Дейностите постановат краткотрайно свиване на пътните платна и метаморфоза на придвижването на преминаващите транспортни средства. През празнчните дни пътуващите с леки коли следва да имат поради, че краткотрайната организация на придвижването преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за прекосяване, показват от " Гранична полиция ".

На границата с Република Северна Македония трафикът  е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

Трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове и по границата с Република Турция.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР