За нас промените в Конституцията са много важна победа. Затова

...
За нас промените в Конституцията са много важна победа. Затова
Коментари Харесай

Кирил Петков от Видин: С ветото президентът разбра, че промените ...

За нас измененията в Конституцията са доста значима победа. Затова ще огледаме закона още веднъж, с цел да сме сигурни, че не отлагаме прекомерно дълго време част от измененията в Конституцията, добави той.

 

По другата настояща политическа тематика – ротацията и постът на външен министър – Петков разяснява: „ Денков и Габриел са влезнали в градивни полемики и ще предадем топката към тях да решат. Очевидно добре работят като тим. Когато има предпочитание, има и метод. Оставаме полемиките в техните ръце. Нашата позиция не се е трансформирала, само че дано градивните диалози да продължат сред тях " - сподели Петков и добави, че Политическа партия ще извърши обещанието за ротация на 6 март, тъй като „ хората желаят непоклатимост, омръзнаха им политическите драми ".

 

„ Всеки политик има задължението по-внимателно да се отнася към това и да не поставя тематиката избори незабавно на масата. Балансът на настоящето ръководство би трябвало да продължи. Прибързани решения не би трябвало да има, само че въпреки това – не уравновесени решения също ".

Днес Кирил Петков беше на посещаване във Видинския район за разкриване на нов офис на Политическа партия в Белоградчик и срещи с членове на локалната партийна конструкция и симпатизанти във Видин и Белоградчик. Съпредседателят на Политическа партия организира срещи още и със изпълнителния шеф на българо-румънско сдружението " Дунав мост Видин-Калафат ", с шефа на МБАЛ „ Св. Петка ", както и с шефа на Областно пътно ръководство Видин.

 

„ Вярваме, че когато пътят Монтана–Видин бъде построен, когато до края на годината и сухопътните ни граници се причислят към Шенген, Видин ще бъде все по-проспериращо място. Просто лишава малко повече време, в сравнение с ни се желае, само че виждам, че хората са подготвени за тази смяна ", сподели Петков.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР