За МСП е важно да оценят устойчивостта на хардуера през

...
За МСП е важно да оценят устойчивостта на хардуера през
Коментари Харесай

Цифрова трансформация и устойчивост са взаимосвързани


За МСП е значимо да оценят устойчивостта на хардуера през целия му витален цикъл
(снимка: Brother)

Устойчивостта е доста повече от непряк артикул на цифровата промяна – двете концепции са надълбоко преплетени и действително се задвижват взаимно. Когато цифровата промяна се ползва дружно с начинания за стабилно развиване, резултатите могат да бъдат печеливши за бизнеса и околната среда, сочи отчет на Brother.

Например, като просто мигрират софтуерни услуги към платформа за облачно предпазване на данни, фирмите могат да спестят пари, да употребяват 77% по-малко сървъри, 84% по-малко сила и да понижат въглеродните излъчвания с 88%, отбелязва .

Но в най-истинския си смисъл цифровата промяна е обвързвана с възстановяване на продуктивността, успеваемостта и процесите, свързани с обработка на данни. Интелигентните, свързани системи оказват помощ на организациите да се подобрят и по отношение на нефинансови критерии, като излъчвания на CO2 и ръководство на отпадъците.

При покупка на хардуер като принтери, да вземем за пример, добър метод за фирмите да подобрят доставките в сходство с задачите за стабилно развиване е да разширят критериите, сочат . Изчерпателен надзорен лист на критериите би трябвало да обгръща разисквания на неоперативна фаза като въздействието върху производството, доставката, пакетирането, преработването и в действителност качеството на личните стратегии за корпоративна обществена отговорност (CSR) на производителя.
още по тематиката
71% от дребните и междинни предприятия са съгласни, че е значимо да се оцени устойчивостта на хардуера през целия му витален цикъл, с цел да може в действителност да се измерят екологичните индикатори, съгласно отчет на. Мисленето за цялостния витален цикъл е значителната последваща стъпка за доставяне с високопроизводително съоръжение.

Бизнес и домашните консуматори, които се стремят да ползват устойчиви практики за щемпел, към този момент са възприели и преправка на истински мастилни и тонер касети. Следващата разумна стъпка към мислене за цялостния витален цикъл и стартирането на екопринтер е задачата едно и също устройство да работи допустимо най-дълго, с цел да се реализира оптималната резистентност и възвръщаемост на вложенията.

Извършването на модулни поправки на машини, които са дефектни, вместо замяна на цялото устройство, е основен метод бизнесът да удължи живота на печатната технология, с цел да реализира задачите за резистентен щемпел. Модулните поправки, които включват ъпгрейди на части и технологии, могат в допълнение да удължат живота на принтерите, трансформирайки това в път както към цифрова промяна, по този начин и към екологичен щемпел.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР