За модния свят има само един важен въпрос преди предстоящата

...
За модния свят има само един важен въпрос преди предстоящата
Коментари Харесай

Кой ще ушие роклята на Меган Маркъл?

За стилния свят има единствено един значим въпрос преди идната женитба през май на принц Хари и Меган Маркъл: Кой дизайнер ще сътвори роклята на булката?

Британските вестници и списания изобилстват от изявления, съгласно които 36-годишната бъдеща брачна половинка на принц Хари към този момент е избрала дизайнера на сватбената си рокля и даже е била на първа проба.

Отговорът на завладяващия въпрос няма да пристигна от страна на кралското семейство и за любопитните остава единствено опцията да гадаят. От пресслужбата на принц Хари обявиха само, че по тематиката за сватбената рокля няма да бъдат правени изказвания и мнения.

За стилните марки въпросът е значителен, защото появяването на член на кралското семейство с несъмнено облекло води до повишение на продажбите.

Какъв ще бъде изборът на Меган Маркъл е предмет на медийни догадки още от ноември предходната година, когато публично беше оповестен годежът ѝ с принц Хари.

„ Мисля, че тя ще избере английски дизайнер “, споделя Бояна Санталер, основателка и основна изпълнителна директорка на канадския лейбъл Санталер. Компанията към този момент получи „ подтик “ в продажбите, откакто Меган Маркъл се появи на коледната работа с кралското семейство с палто на марката.

Сред имената на английски дизайнери в медиите постоянно „ изплува “ това на Стела Маккартни. На неин тоалет заложи за гражданската си гала брачната половинка на Джордж Клуни Амал. Маккартни е дизайнер и на палтото, с което Меган Маркъл се появи по време на визитата си в Кардиф по-рано през тази година, напомня Ройтерс.

Запитана дали би желала да облече госпожица Маркъл за огромния ѝ ден, Стела Маккартни дава отговор с усмивка: „ Сватбата си е женитба и за дизайнера е чест и привилегия да сътвори чиято и да е булчинска рокля “.

Сред споменаваните благоприятни условия е и британско-австралийският бранд Ралф и Русо, който стои зад роклята, определена от Меган Маркъл за формалните годежни фотоси с принц Хари.

Ана Макгрегър, куратор в първокласния брачен магазин „ Уединг галъри “ в Лондон, отбелязва, че мястото на огромното събитие също е от голяма важност при избора на рокля.

„ Желателно е тоалетът да се вписва в ситуацията. Г-ца Маркъл ще се венчае в параклиса Сейнт Джордж на замъка Уиндзор и би трябвало да избере нещо уместно за тази локация “, споделя Макгрегър.

Модният свят, както и необятната общност, обаче ще би трябвало да почакат до 19 май – деня на сватбата, с цел да схванат какъв избор е направила Меган Маркъл.

„ Независимо кой дизайнер ще избере булката, този въпрос не би трябвало да отвлича вниманието от самата нея в специфичния ѝ ден “, споделя роденият в Китай и работещ в Лондон модист Хуейшан Чжан.

tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР