За много по-малък скандал, ако си спомняте Уотъргейт“ в САЩ,

...
За много по-малък скандал, ако си спомняте Уотъргейт“ в САЩ,
Коментари Харесай

Гуцанов: При първа възможност БСП ще внесем вот на недоверие към кабинета

„ За доста по-малък скандал, в случай че си спомняте „ Уотъргейт “ в Съединени американски щати, падна президентът, до момента в който при нас изтича подобен запис и те приказват за тази пералня, 6 месеца ще тупаме топката с тази комисия, с цел да може да изперем облика на господин Борисов. “

Това разяснява националният представител от парламентарната група „ Българска социалистическа партия за България “ Борислав Гуцанов във връзка изтеклите от Националния съвет на „ Продължаваме промяната “. Той изясни и за какво от партията му са отказали да излъчат членове за:

„ На водачите на двете партии, които сега ръководят, Бойко Борисов и Кирил Петков, им се желаят имунитетите. Те не ги дават и се прави някаква комисия, несъмнено, че ще имаме срещу. “

Депутатът не изключи нови предварителни избори и разкри, че при първа опция от Българска социалистическа партия ще внесат избор на съмнение към кабинета .

Попитан дали би трябвало да се отстрани фигурата на основния прокурор Борислав Гуцанов отговори, че от партията му ясно са споделили, че няма да вземат участие в диалози за смяна на Конституцията . Според него актуалното Народно заседание няма потенциал да избере ръководител на една комисия, която изобщо не би трябвало да я има, а в тази ситуация се приказва за смяна на главния закон.

„ Напълно съм склонен с тезата, че са закъснели дейностите на основния прокурор. Гешев е един детайл от всички тези неща, които се случват. Фактът, че изтекоха сходни записи, това е авансово нагласено да има такава комисия. Защо те не си подадат имунитетите? “ , попита той в умозаключение.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР