За много хора сутрешното събуждане и ставане и истинско предизвикателство

...
За много хора сутрешното събуждане и ставане и истинско предизвикателство
Коментари Харесай

Събуждайте се щастливи всяка сутрин с тези 10 начина

За доста хора утринното пробуждане и ставане и същинско предизвикателство и призрачен сън. Кисели и неразговорливи, им лишава много време преди да се съвземат и да станат съответни членове на обществото.

Но не е нужно да бъде по този начин. Събуждането заран може да е прелестно начало на деня, което да ви тонизира и да ви направи много по-продуктивни.

1. Протягане

Веднага откакто се разсъните, се протегнете. По този метод раздвижвате мускулите и ги оросявате, както и мозъка, което покачва настроението и тонуса. 

2. Не залепвайте незабавно за някой екран

Не протягайте ръка първо към телефона заран или към преносимия компютър. Пуснете си музика, отворете необятно прозореца или още по-добре, в случай че имате двор, излезте напряко на открито и поемете надълбоко въздух. А вместо да цъкате на телефона с кафето си заран, почетете малко книга.

3. Подгответе се за деня от предната вечер
 Събуждането заран с тревога е нездравословно за здравето Събуждането заран с тревога е нездравословно за здравето
Не минава седмица, без да се появи някоя публикация в Интернет, обещаваща кариера и личностно израстване, единствено в случай че ставате рано сутринта. И...

Ако сутринта ви стартира прецизна и точна, без да се чудите една камара време какво да облечете, коя чанта да вземете, какво да си извършите за обяд и тн., тя ще бъде доста по-спокойна и щастлива за вас. Пригответе всичко нужно за деня си от предната вечер и направете деня си по-хубав.



4. Нещо което ще ви накара да се усмихнете

Доказано е, че заобикалящата ви среда, въздейства на настроението ви, изключително на мястото, където живеете и в спалнята, в която спите. Подредете цветя и картини или даже си сложете записка с нещо радостно написано на нея, което да ви припомня да се усмихвате. 

5. Вземете леден душ
 5 метода да повишим хормона на щастието! 5 метода да повишим хормона на щастието!
Допаминът е химикал в мозъка, който тялото ви употребява, с цел да повлияе на вашето въодушевление, по-добри функционалност и мотивация. В резултат на...

Разбира се не е нужно да е мразовит, тъй че да се разболеете... Но хладния душ е извънредно потребен както за тялото, по този начин и за свободния и тонизиран разум.

6. Пуснете слънцето в стаята

Отворете необятно прозорците (или дръпнете завесите, в случай че е зима) и пуснете слънчевата светлина в дома си. Слънцето е равно на промишлени количества ендорфин, които ще ви подтикват да започнете деня по-усмихнати и спокойни.

7. Секс

Няма да се вършим на ударени, за никой не е загадка, че това евентуално е най-хубавия метод, с който можем да стартираме деня си и да го създадем много добър. Физическата интензивност е потребна за тялото, а когато комбинираме потребното с приятното, подтикваме и мозъка, с цел да работят за нас вярно. 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР